Přejít na obsah

Interierove svetlo


JanSpasitel

Doporučené příspěvky

Caute potrebujem radu, Dnes som si kupil LED sulfidku ze si ju dam klasicky do interieru, lenze problem je v tom ze ked som ju tam vlozil tak zacala svietit ked som mal zatvorene vsetky dvere.... a ked som otvoril dvere tak zhasla...mam to presne naopak ako to fungovalo originalne co stym moze byt ? Predtym som mal klasicku sulfidku a fungovalo to normalne ako u kazdeho..potom sa mi vypalila nechal som to bez toho a teraz dajme tomu po cca mesiace som dal tuto LED a robi to co som vam popisal...Diky za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A když tam hodíš původní žárovku, funguje to normálně? Zkus obrátit tu LED sufitku, polaritu mám na mysli. Jinak ti ten přepínač funguje normálně? A nenechával bych zapnuté rozsvícení po otevření dveří, protože ta LED sufitka malinko svítí, teda pokud by jsi to měl také tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

povodnu vlaknovu ziarovku som neskusal ale kamarat mi pozical jeho vlastno rucne vyrobenu LEdkovu sulfidku..jemu ide klasicky a mne to robi stale to iste...a co sa tyka otocenia sulfidky ako si howoril tak to som skusal tak isto a nesvieti vobec...ale to je normalne :) a prepinac ci je dobry...no howorim predtym to islo normalne...je mozne ze by sa z nicoho nic odpalil prepinac ? ale jak je mozne ze to svieti opacne :D ked su zatvorene dvere a ked otvorim tak zhasne :D...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nenapísal si,aké máš interiérové svetlo, či úplne obyčajné s jednou žiarovkou 5W sufit,alebo jedna sufit a 2x čítacie lapmičky 5W5. ďalej, meral si napätie na kontaktoch kam ide sufitka pri otvorených dverách a zatvorených? Pri zatvorených by som to bral, je tam zbytkové napätie z elektroniky a LED dióda slabo žhne. Pri plnom napätí sa rozsvieti normálne. Ak tam máš ešte dve čítacie lampičky s 5W5 tak pri otvorených dverách všetok prúd tečie cez 5W5 a LED zhasne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...