Publikováno Září 30, 201114 r Caute potrebujem radu, Dnes som si kupil LED sulfidku ze si ju dam klasicky do interieru, lenze problem je v tom ze ked som ju tam vlozil tak zacala svietit ked som mal zatvorene vsetky dvere.... a ked som otvoril dvere tak zhasla...mam to presne naopak ako to fungovalo originalne co stym moze byt ? Predtym som mal klasicku sulfidku a fungovalo to normalne ako u kazdeho..potom sa mi vypalila nechal som to bez toho a teraz dajme tomu po cca mesiace som dal tuto LED a robi to co som vam popisal...Diky za rady
Říjen 1, 201114 r A když tam hodíš původní žárovku, funguje to normálně? Zkus obrátit tu LED sufitku, polaritu mám na mysli. Jinak ti ten přepínač funguje normálně? A nenechával bych zapnuté rozsvícení po otevření dveří, protože ta LED sufitka malinko svítí, teda pokud by jsi to měl také tak.
Říjen 1, 201114 r Autor povodnu vlaknovu ziarovku som neskusal ale kamarat mi pozical jeho vlastno rucne vyrobenu LEdkovu sulfidku..jemu ide klasicky a mne to robi stale to iste...a co sa tyka otocenia sulfidky ako si howoril tak to som skusal tak isto a nesvieti vobec...ale to je normalne a prepinac ci je dobry...no howorim predtym to islo normalne...je mozne ze by sa z nicoho nic odpalil prepinac ? ale jak je mozne ze to svieti opacne ked su zatvorene dvere a ked otvorim tak zhasne ...
Říjen 1, 201114 r Nenapísal si,aké máš interiérové svetlo, či úplne obyčajné s jednou žiarovkou 5W sufit,alebo jedna sufit a 2x čítacie lapmičky 5W5. ďalej, meral si napätie na kontaktoch kam ide sufitka pri otvorených dverách a zatvorených? Pri zatvorených by som to bral, je tam zbytkové napätie z elektroniky a LED dióda slabo žhne. Pri plnom napätí sa rozsvieti normálne. Ak tam máš ešte dve čítacie lampičky s 5W5 tak pri otvorených dverách všetok prúd tečie cez 5W5 a LED zhasne.
Říjen 1, 201114 r Autor mam tam len jednu sulfidku......co sa tyka napatia nemeral som to.. ale svieti normalne na plny vykon...
Říjen 3, 201113 r mě přijde, jakoby by bylo někde něco převrácený , hele změř si to jak píše touareg nebo další možnost vymontuj ten přepínač a omrkni ho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.