CEZAR Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Zdravím lidi. Mám problém se zadním diferenciálem nebo kardanem u 4x4 octavie a potřebuju mechanika, který ví o co se jedná, umí to rozdělat a zjistit přesnou závadu a má normální ceny a ne, že si budu muset vzít hypotéku V servisech vidí čtyřkolku jednou za rok a to ještě jen jak projede kolem. Jsem z Havířova, takže co nejblíže. Už jsem byl asi ve čtyřech servisech a nikdy mi neřekli, co přesně s tím je. Zvládne to někdo z Vás nebo máte někoho, kdo by to zvládl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekres Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 Čauky... Už jsem se tady ptal na nějaký slušný servis v okolí Havířova ale ještě mi nikdo neporadil. Až tedy najdeš, dej vědět...Sice ho nepotřebuji ale člověk nikdy neví.. Jsem taky z Havířova Šumbarku. Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.