Přejít na obsah

Predni repro fabia


Doporučené příspěvky

Zdravím vím že těchle témat je tady už hodně, ale toto se podle me bude trosku lišit... tak k věci..

Moje přední repro začali chrčet... chtěl bych je proto vyměnit hádám že to budou ty "středobasy" pokud se jimt ak říká.. a chtěl bych se zeptat jake repro bych tam mel hodit misto nich tak aby to bylo bez problemu co se montaze tyce a jelikoz sem v techle veceh fakt lajk tak bych se chtel zeptat zda-li neni nekdo v okolí Karviné-Ostravy kdo by za nějakou častku vytlumil přední dveře+montáž repro co se auta tyče je to r.v 2004 hatchback bez el. stahovaček takže ony aji ty kličky někdy vibrují tak pokud by byl nějaký nápad jak je nějak tlumit bylo by to od vás fajn :) a na závěr bych byl rád kdyby jste napsali předběžnou cenu repro+montáže+tlumeni tech dveri+montaz děkuji všem co odepíšou a ještě jednou se omlouvam že sem založil další vlákno....

EDIT: eště mě napadlo přidat repra do těch original usazení vzadu vedle pláta takže tatéž otázka jaké,cena,montáž se vším všudy=záverečná celková cena..

Editováno: , autor: Mich4l
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...