Publikováno Říjen 2, 201113 r Zdravim.Mel jsem problem s cidlem abs a asr na zadnim pravem kole.Jakmile jsem si lehnul pod auto,tak jsem nasel preskubnuty drat od cidla.ten jsem dal dohromady a kontrolky mi porad sviti i pres to ze jsem byl chybu smazat pres diagnostiku.Borec co mi ji mazal rikal ze mozna bude jeste problem s modulem abs.to je to cidlo? mel bych ho sehnat nove?
Říjen 3, 201113 r co myslel modulem abs těžko říct, ale kromě čidel u kol, je ještě řídící jednotka (ke které se připojuješ) s ventily v motoru. pokud jsi dráty spojil správně, tak záleží hodně na tom, co za chybu se ti objevilo ve vagu. nech si to vyčíst a hoď to sem.
Říjen 3, 201113 r Autor spravne jsem to spojil.byla tam chyba ve spojeni se snimacem na pravem zadnim kole. Upraveno Říjen 5, 201113 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Říjen 3, 201113 r potřeba je číslo té chyby nebo aspoň přesné znění. hlášky jsou někdy skoro podobné, ale znamenají něco jiného. teprve potom se dá něco kupovat nebo zkoušet.
Říjen 3, 201113 r Autor kuknu na to jeste Upraveno Říjen 5, 201113 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.