marek2 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Ahoj, neví někdo jestli by šlo na Yeťáka automatické otevírání kufru yeti jako na Octavii či Fabii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Tak to by se mi také líbilo. Ale pochybuji že to u Yetiho půjde udělat. Zadní dveře jsou docela težká na otevření a pochybuji že nějaké tlumiče s takovou silou by je dokázaly zvednout. Problém je na začátku kdy je třeba dost zabrat aby šli dveře nahoru, pak už to jede samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Právě pro překonání prvotního odporu a k odskoku dveří po otevření zámku se na tlumiče přidávají ty pružinky, ale jako nevýhodu vidím kolmost uložení a vyšší váhu dveří u Yetiho, nikde jsem nevyčetl, že by to na Yetim nebo Roomsteru (podobné uložení dveří) někdo ve funkčním stavu měl, nejkolmější dveře které jsem takto viděl otevírat (na videu) byly na pětkovém Golfu a ty jsou ale odhadem sotva zpola tak těžké. Mohly by to řešit silnější pružiny, které by držely dveře dostatečně "předepjaté", ale bude se to dost blbě zavírat a budou zřejmě trpět jak panty tak tlumiče .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.