Přejít na obsah

automatické otevírání kufru yeti

marek2

Doporučené příspěvky

Tak to by se mi také líbilo.

Ale pochybuji že to u Yetiho půjde udělat.

Zadní dveře jsou docela težká na otevření a pochybuji že nějaké tlumiče s takovou silou by je dokázaly zvednout.

Problém je na začátku kdy je třeba dost zabrat aby šli dveře nahoru, pak už to jede samo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě pro překonání prvotního odporu a k odskoku dveří po otevření zámku se na tlumiče přidávají ty pružinky, ale jako nevýhodu vidím kolmost uložení a vyšší váhu dveří u Yetiho, nikde jsem nevyčetl, že by to na Yetim nebo Roomsteru (podobné uložení dveří) někdo ve funkčním stavu měl, nejkolmější dveře které jsem takto viděl otevírat (na videu) byly na pětkovém Golfu a ty jsou ale odhadem sotva zpola tak těžké. Mohly by to řešit silnější pružiny, které by držely dveře dostatečně "předepjaté", ale bude se to dost blbě zavírat a budou zřejmě trpět jak panty tak tlumiče ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...