Přejít na obsah

Problém s ABS a řazením

plasmo

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám Octavii I, rv. 1998, motor 1.6 74kW. Jednoho dne se mi rozsvítila kontrolka ABS, proto jsem navštívil servis, kde diagnostika řekla že je špatné čidlo na PP straně. Vyměnil jsem jej, na vymazání chyby prý stačí odpojit autobaterii, což jsem udělal taky, ale kontrolka stále svítí. Pojistky jsem prolítl a tam bych chybu neviděl. Nemáte někdo s tímto zkušenost?

A abych nezakládal druhé téma, tak v autě mám novou, repasovanou převodovku, auto jsem již tak v červnu kupoval. Prý nová převodovka, spojka, po 14ti dnech mi ale něco prorazilo obal diferenciálu, v reklamačním řízení obal zavařili a vyměnili špatné ložisko (obal prý prorazila kulička z něj). Po montáži řazení chodilo jako u nového auta. 14dnů na to jsem ale zůstal vyset s autem po té, co jsem sešlápl spojku a pedál zůstal na zemi a závada? Nějaký vtipálek nařízl hadičku pro ovládání spojky a opravil to izolačkou ... dobře, výměna hadičky, ale od té doby mi jde občas z tuha řadit 1,2,5, někdy mám problé přeřadit z 3 na 4 a z 3 na 2. Spojku jsem již odvzdušnil sám doma, v SAN plus mi to odmítli udělat prý to tím není a musejí rozebrat převodovku aby zjistil kde je problém. Poradíte taky někdo co s tím? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...