Publikováno Červenec 25, 200619 r Zdravím a prosím o tip, kde se dá sehnat potah na hlavovou opěrku v podobě krávy... Hledal jsem na internetu a nějak nanašel. Dík. PS: přiložené foto není nic moc, je mobilem z auta.
Červenec 25, 200619 r No ty krááávo...!!! Seš si jistej, že jsou to vážně jen potahy opěrek...? Já se Ti odpoledne kouknu u mě na prodejně do katalogů autodoplňků a dám Ti echo, tipuju to tak na Rinder a jim podobný...
Červenec 25, 200619 r , tak to je narez! fakt je, ze sem u nas pred barakem tohle uz taky videl, ale na 90 procent si myslim ze nekdo neco kuchnul a narazil to pres operku ..
Červenec 25, 200619 r No ty krááávo...!!! Seš si jistej, že jsou to vážně jen potahy opěrek...? Já se Ti odpoledne kouknu u mě na prodejně do katalogů autodoplňků a dám Ti echo, tipuju to tak na Rinder a jim podobný... Rinder nebo BSE neco takovyho urcite delaj
Červenec 25, 200619 r Autor , tak to je narez! fakt je, ze sem u nas pred barakem tohle uz taky videl, ale na 90 procent si myslim ze nekdo neco kuchnul a narazil to pres operku .. To nevím, neměl jsem možnost to prohlédnout pořádně...
Červenec 25, 200619 r tak jsem se o tom bavil s jednim clovekem a prej je to normalni, ma se to narazit na operky a otocit to dozadu na deti, prej je to uklidnuje )) nevim jestli zrovna tohle .. ale treba se to dela s medvidkem pu atd
Srpen 22, 200619 r Autor jestli to chceš, můžu se ti zeptat Jo, chtěl bych je, ale na žádný prodejně to ještě neviděli... Jestli máš možnost, tak se mi zeptej. Dík.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.