pETe Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Zdravím a prosím o tip, kde se dá sehnat potah na hlavovou opěrku v podobě krávy... Hledal jsem na internetu a nějak nanašel. Dík. PS: přiložené foto není nic moc, je mobilem z auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No ty krááávo...!!! Seš si jistej, že jsou to vážně jen potahy opěrek...? Já se Ti odpoledne kouknu u mě na prodejně do katalogů autodoplňků a dám Ti echo, tipuju to tak na Rinder a jim podobný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 , tak to je narez! fakt je, ze sem u nas pred barakem tohle uz taky videl, ale na 90 procent si myslim ze nekdo neco kuchnul a narazil to pres operku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No ty krááávo...!!! Seš si jistej, že jsou to vážně jen potahy opěrek...? Já se Ti odpoledne kouknu u mě na prodejně do katalogů autodoplňků a dám Ti echo, tipuju to tak na Rinder a jim podobný... Rinder nebo BSE neco takovyho urcite delaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 , tak to je narez! fakt je, ze sem u nas pred barakem tohle uz taky videl, ale na 90 procent si myslim ze nekdo neco kuchnul a narazil to pres operku .. To nevím, neměl jsem možnost to prohlédnout pořádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 tak jsem se o tom bavil s jednim clovekem a prej je to normalni, ma se to narazit na operky a otocit to dozadu na deti, prej je to uklidnuje )) nevim jestli zrovna tohle .. ale treba se to dela s medvidkem pu atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 je to BSE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 17. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Tak opravdu jste to nikdo nikde neviděl..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 jestli to chceš, můžu se ti zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 22. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 jestli to chceš, můžu se ti zeptat Jo, chtěl bych je, ale na žádný prodejně to ještě neviděli... Jestli máš možnost, tak se mi zeptej. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.