pavelzteplic Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Zajímalo by mne, na kolik zhruba může vyjít repase spojky (popř. i převodovky) u 1,8t (193k). Auto jsem koupil samozřejmě ojeté a problémů je hned několik: Po nastartování, rozjezdu na jedničku a následném zařazení dvojky se občas stane, že zařazený stupen prostě vypadne a jedu v jeden moment na neutral, byť mechanicky zařazený stupen zůstává - stačí sundat nohu z plynu a vše se vrátí do normálu. Další věc je klasický problem - předchozí majitel se s tim moc nemazlil a dráhy fofrklacku jsou jednoduše vymletý a občas jde velmi obtížně zařadit jednička, pokud člověk úplně nezastaví. Zajímali by mne vaše postřehy, rady plus nástřely cen za opravy. Diky moc, Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 spojkový set bez setrvačníku stojí do 5000kč.Samotný setrvačník 10 - 13000kč. Hledal jsem jen pro představu na www.skoda-dily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 600 0083 00 - spojková sada LUK vč.dvouhmoty - 10500,- 623 3097 00 - spojková sada LUK - 3600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.