picak Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Dobrý den, minuly tyden jsem si vyzvedl sveho Yetiho.. Mm tam zabudiovany originalni soundsytem, a chtel jsem se zeptat tech kteri to maji taky dnes jsem si vsimnul kdyz jsem trohu zvysil hlasitost a pridal basy... ze reproduktory nestihaji respektive oikud je vyssi hlasitost a vyssi basy tak slysite vibrace reproduktoru v interieru. Pride mi ze to neni normalni ? Jak to vidite vy ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Ahoj, bohužel je to normální, u soundsystému se přidal středový reproduktor a zvýšil výkon pouštěný do reproduktorů z cca 20W na 40W. Jinak tlumení dveří zůstalo stejné jak u klasických modelů. Je nutné dveře vytlumit a pak budeš mít klid. tady se to i řeší: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 To tlumení je znát opravdu hodně,nikde nic nerezonuje ani nedrnčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
picak Vloženo 14. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 a to mi udelaj ve skodovce na reklamaci nebo domací samovyroba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Obávám se že bude DODO , materiál počítej tak 1600kč a práce. Pokud se ti do tohonechce tak ti to tu nějaký šikula klidně udělá. Já jsem takto dělal už 4 autina. A můžu říct, že ten zvuk se znatelně změní aniž bys musel měnit rádio nebo nějaké reproduktory. A pokud chceš jít do extrému tak rozborka zborka komplet celých dveří a vytlumení i vnitřku (vytlumíš jako by tu ozvučnici). Někde tu jsou taky fotky. Bohužel nikdy to nebude úplně ono, protože potřebuješ v některých částech dveří pohltit určité vlnění a to bys tam musel dávat nějaký molitan nebo vlnu což vzhledem k tomu, že je tam vlhkost nejde. Ale to už je extrém, který se týká hlavně úpravy zvuku. Se zvukem se dá dělat spousta věcí. Ale pokud se chceš zbavit těch pazvuků a drnčení, tak to co je na těch fotkách mojeho auta bohatě stačí. Ciao H2O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.