Majk Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Je možná montáž tohoto radia do fabie?Máte ho někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Měl jsem ho a na starším fóru jsem dával i foto.Mám jmeště origo konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Za kolik se tak dá sehnat?A jakej konektor je k tomu zapotřebí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 okolo 3500 a má spešl konektor,myslím,že ho mají i některé OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ma aspon jeden par cinchu? jde mi o to jestli jde napojit na zesilovac, nebo jakym zpusobem to maji propojene s origo soundsystemem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 To už si nepamatuji,ale zapojení periférii bude asi stejné se symphony,tedy konektor mini-iso,kde se u Symphony připojuje CD měnič,zesák atd.Chinch to nemá,ani Symphony nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Tady je Cosbyho dilko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.