AfrodCZ Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Zdar borci, mám problém. Včera se mi na přístrojovce rozsvítilo EPC a tak sem si to dneska napíchnul na VAG a zjistil sem, že tam byla chyba u motoru že špatně dávkuje palivo (sporadicky), potom tam byla ještě jedna chyba a ta nesla název nesmyslná chyba. Obojí sem VAGem smáznul, EPC zhaslo, ale už včera sem si všiml, že mi nesvítěj brzdový světla když sešlápnu brzdu, a tak se ptám kde může bejt chyba? Pojistky a žárovky sem kontroloval. Mám Fabii 1.2HTP 47kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Říká Ti něco pojem "brzdový spínač" ??? Hledej, je toho tady 6 půlek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 potom tam byla ještě jedna chyba a ta nesla název nesmyslná chyba. určite tam bolo ohľadom brzdového spínača..niečo ako "nesmyslný signál" inak ostatné ti tu napísal Ekkar,nebudem sa opakovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.