CEZAR Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Zdravím lidičky, prosím Vás, víte někdo co je na těch fotkách? Byl jsem pod autem a viděl jsem tam tu hadičku, byla od oleje a bláta, tak jsem ji očistil a ona vypadla a káply asi 3 kapky oleje. Na druhé straně je ta samá, ovšem byla čistá a nevypadla při doteku. Druhý konec té čisté hadičky vedl do diferenciálu (z vrchu ). Druhý konec té špinavé která vypadla, vede nevím kde, nedosáhl jsem tam. A jak ji mám vrátit zpět? Jde zastrčit,ale nedrží tam jak má, není zapojená. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Hadicka sluzi na odvetranie diferencialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEZAR Vloženo 14. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 (editace) A co to znamená? Je problém když vypadla? Nevím jak to funguje, co to má za následky ani jak to opravit. Může to mít spojitost s hučením diferenciálu běhěm jízdy? Asi ne že. Editováno: 14. Říjen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Když se diferák jízdou ohřívá, ohřívá se i olej v něm. Vzduch taky. Když se ohřívá olej i vzduch, zvětšují svůj objem. Pokud by byl diferák vzduchotěsný, zvětšující se objem oleje a vzduchu by způsobil, že to "někde pustí" a obyčejně někde zkrz gufero ven. Takle by se časem vytlačil všechen olej vel z diferáku. Proto je tam ta hadička a diferák může volně "dýchat". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEZAR Vloženo 14. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Pěkně popsané, díky :-) A prosím tě nevíš jestli vadí, že jsem tam tu hadičku jen zpátky zastrčil? Nikam není zapojená. Jaký to bude mít důsledek a popřípadě jak se to dá opravit, když to je zavedené do kostry, karoserie nebo kam to vede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 To Ti musí říct kdo má taky 4x4. Nicméně konec hadičky je logicky schovaný. Jednak nevadí, že pokud "vydechuje" a jde s tím nějaký olej v podobě "mastného vzduchu", tak tam to místo alespoň neshnije A pak když se zase "nadechuje" tak to nesaje bordel z okolí (prach, apod...) Jak to tam drží nevím. Jestli na fest nebo pouze v té průchodce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.