Publikováno Říjen 13, 201113 r Zdravím lidičky, prosím Vás, víte někdo co je na těch fotkách? Byl jsem pod autem a viděl jsem tam tu hadičku, byla od oleje a bláta, tak jsem ji očistil a ona vypadla a káply asi 3 kapky oleje. Na druhé straně je ta samá, ovšem byla čistá a nevypadla při doteku. Druhý konec té čisté hadičky vedl do diferenciálu (z vrchu ). Druhý konec té špinavé která vypadla, vede nevím kde, nedosáhl jsem tam. A jak ji mám vrátit zpět? Jde zastrčit,ale nedrží tam jak má, není zapojená. Díky za odpovědi.
Říjen 14, 201113 r Autor A co to znamená? Je problém když vypadla? Nevím jak to funguje, co to má za následky ani jak to opravit. Může to mít spojitost s hučením diferenciálu běhěm jízdy? Asi ne že. Upraveno Říjen 14, 201113 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Říjen 14, 201113 r Když se diferák jízdou ohřívá, ohřívá se i olej v něm. Vzduch taky. Když se ohřívá olej i vzduch, zvětšují svůj objem. Pokud by byl diferák vzduchotěsný, zvětšující se objem oleje a vzduchu by způsobil, že to "někde pustí" a obyčejně někde zkrz gufero ven. Takle by se časem vytlačil všechen olej vel z diferáku. Proto je tam ta hadička a diferák může volně "dýchat".
Říjen 14, 201113 r Autor Pěkně popsané, díky :-) A prosím tě nevíš jestli vadí, že jsem tam tu hadičku jen zpátky zastrčil? Nikam není zapojená. Jaký to bude mít důsledek a popřípadě jak se to dá opravit, když to je zavedené do kostry, karoserie nebo kam to vede.
Říjen 14, 201113 r To Ti musí říct kdo má taky 4x4. Nicméně konec hadičky je logicky schovaný. Jednak nevadí, že pokud "vydechuje" a jde s tím nějaký olej v podobě "mastného vzduchu", tak tam to místo alespoň neshnije A pak když se zase "nadechuje" tak to nesaje bordel z okolí (prach, apod...) Jak to tam drží nevím. Jestli na fest nebo pouze v té průchodce ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.