Kani.DTH Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Dobry den, hladal som na tomto fore ale aj inde na nete a nedopatral som sa k nicomu, tak zakladam nove tema. Som asi trojtyzdnovym majitelom Octavie I combi Laurin & Klement a skusam pomalicky vsetky vymozenosti tejto vybavy. Narazil som vsak na problem, ked som skusal vyhrievanie sedaciek. Tak sme spolu so svagrom , ktory ma ten isty model, pozreli pod sedadla a zistili ze sedacky nie su zapojene. U spolujazdca sa nam to podarilo spravit hned, konektory sme zacvakli do seba vid priloha a sedacka po vyskusani skutocne vyhrievala aj spodok aj chrbat. Problem nastal u vodica, kde sme narazili na odlisne konektory, teda miesto dvoch tam boli tri vid prilohy . Nemam ani sajnu ako to zapojit. Nevedeli mi povedat ani v mototechne co na to kupit. Jedine co som skusal , tak bolo ze som behal s merakom a skusal co je s cim priblizne spojene a pozeral som na farby a skusil to ako tak pripojit ale nestalo to za moc, kuril akurat chrbat a mal som pocit ze sa zohrieval rychlejsie, tak som sa na to velmi rychlo vykaslal , aby mi to pod zadkom nezhorelo, pripadne aby som neodpalil nejaku elektroniku. Cital som tu na fore o vyhrievanych deckach a o tom ze su tam volajake termistory ale nic konkretne. Je mozne ze tie 2 kable co trcia idu do termistora a z neho ide zvazok do klasickeho zeleneho konektora, ktory sa da zapojit do toho co ide z podlahy??? Prosim ak mate niekto nejaku skusenost ako to zapojit , pripadne co a kde dokupit, dajte prosim vediet, budem vam zaviazany. Ak som niekde nieco zle vyplnil , alebo napisal, tak prosim na mna neutocte, som tu novacik a kazda rada dobra Vopred dakujem za vase nazory. Kani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torpedox Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 jeden konektor s dvoma kablami je kontrola zapnutia bezpecnostneho pasu. aky mas r.v. auta ? Ostatne dva cierne konektory by mali byt spojene spolu pod sedackou a naslededne odtial do zeleneho konektora ktory ti chyba ( aspon na fotke) Napis r.v. auta - el. schema potom napovie podla farby vodicov viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani.DTH Vloženo 18. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 (editace) Rok vyroby je 2000 a ten konektor co je v strede ( na fotke vlavo ) ma dva vodice a tie normalne prepisknem merakom z dvoma kablami z cierneho konektora napravo (su tam vsak styri) na tej istej fotke, to len tak na co som prisiel, snad som to nenapisal jak Talian Editováno: 18. Říjen 2011, autor: Kani.DTH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torpedox Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 (editace) Takze ten konektor ktory si prepiskol (nalavo) je kontrola zapnutia bezp. pasu. Z pod koberca (podlahy) do zeleneho konektora by ti mali ist nasledujuce kable pre vyhrev: čierno-žlty prierezu 1,5 mm, čierno-biely 0,5 mm, hnedy 1,5mm, hnedy 0,5mm. zeleny konektor na strane sedačky (ktory u teba nevidim) by mal mat kable: čierno-zlty 1,5 mm čierno-biely 0,5 mm hnedy 1,5 mm hnedo-cierny 0,5 mm Tenke kable sú okruh termistora, hrube kable okruh vyhrevu sedacky Pod sedadlom sa vyskytuje ešte jeden kabel hnedo-modry 1,5 mm - ten je iba na prepojenie vyhrievacieho okruhu sedaku a opierky Schema zapojenia r.v. 2000, 2001 : edit: pardon za ten obrazok hore nohami nezobrazil som nahlad pred vlozenim Editováno: 18. Říjen 2011, autor: torpedox 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aughostino Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 je ten 2 pinovy konektor na prepojenie sedaku a opierky na vsetkych vybavach? mam doma kabelaz z octavie 2005 a tam je iba ten zeleny 6 pinovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani.DTH Vloženo 12. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Ci je na vsetkych vybavach netusim, kazdopadne az teraz som si vsimol ze som nenapisal ako som dopadol, , vsetko ide ako ma, schema pomohla. Zorientoval som sa podla prierezov vodicov a musel som si prisposobit konektory. Takze torpedox, velmi pekne dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.