Jarek Westůj Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 (editace) Mám FI a chtěl by jsem se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s nadměrným hučením a vibracema do interiéru z motorové části. prvně jsem myslel že je to kolama(přezutí) to ještě nebylo tak moc výrazné(od 110km/h) následně jsem myslel že je to ložiskem(pravým) tak jsem ho vyměnil (od kterého jsem myslel že to jde). Jinak ted budu vyměňovat čepy, silentbloky(potřebují už vyměnit). Když se rozjíždím a je to neustále v záběru tak to nedělá, ale pokud odlehčím plynový pedál nebo přeřadím začne to dělat a už to nepřestane. začíná to od 3rych. stupně a rychlosti 40km/h při pravotočivé zatáčce to nedělá pouze když jedu rovno nebo doleva. Zvuk v příloze místa kdy to nedělá jsem zatáčel do prava. záznam od rozjezdu. co myslíte levé ložisko, homokloub nebo přidřenej diferák?. nebo něco jiného?. A zapoměl jsem dodat že když jsem to zvedl na zvedák (takže kola odlehčená) a zařadil rychlost a rozjel jak na silnici tak to také dělalo i když jsem nezatáčel. Zvuk. klip 04.mp3 Zvuk. klip 03.mp3 Editováno: 18. Říjen 2011, autor: Jarek Westůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 tady jsi četl? http://forum.skodahome.cz/topic/71-bouchani-predni-napravy/page__pid__1548762__st__425#entry1548762 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarek Westůj Vloženo 19. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 jj četl jsem. O dalším víkendu budu měnit co půjde a uvidí se.... hlavně ať už to nedělá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2000 Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Mám FI a chtěl by jsem se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s nadměrným hučením a vibracema do interiéru z motorové části. prvně jsem myslel že je to kolama(přezutí) to ještě nebylo tak moc výrazné(od 110km/h) následně jsem myslel že je to ložiskem(pravým) tak jsem ho vyměnil (od kterého jsem myslel že to jde). Jinak ted budu vyměňovat čepy, silentbloky(potřebují už vyměnit). Když se rozjíždím a je to neustále v záběru tak to nedělá, ale pokud odlehčím plynový pedál nebo přeřadím začne to dělat a už to nepřestane. začíná to od 3rych. stupně a rychlosti 40km/h při pravotočivé zatáčce to nedělá pouze když jedu rovno nebo doleva. Zvuk v příloze místa kdy to nedělá jsem zatáčel do prava. záznam od rozjezdu. co myslíte levé ložisko, homokloub nebo přidřenej diferák?. nebo něco jiného?. A zapoměl jsem dodat že když jsem to zvedl na zvedák (takže kola odlehčená) a zařadil rychlost a rozjel jak na silnici tak to také dělalo i když jsem nezatáčel. Jsou to pravděpodobně vnitřní klouby na poloosách ale vnější ty co máš hned u kol to by dělalo kdyby si dal kola do rejdu a rozjel se tak by v tom lupalo...potom to můžou být sylentbloky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarek Westůj Vloženo 30. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 tak vyměněné silentbloky na rameni přední i zadní, čepy ramene, a ložisko na levé straně a vše je OK... jinak díky za rady... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 No dnes som bol zdesený,len nedávno som menil obe ložiska -daval som tam FAG- ,plus nove prachovky.Samozrejme som menil aj to na opačnej strane,to dobré -že pre istotu - vole! - Tiež tam dačo hučí,ale je to celkom ine ako to bolo prvý krát,skvor by som povedal že rezonuje.Robí to pri ubraní plynu okolo 56km-h,takže prvé čo ma napadlo ložiská.Ale ak sa k tomu dokopem tal to nahrám do pléna,len tak pre diskusiu. Ale najhoršie je to,že si za to možem sám,lebo som z autom jazdil tak ako sa nemá ,nahnuty nabok .neda sa to napisat,jednoducho bol velky tlak ZBOKU na koleso.Poľná ceta veľké kolaje a nahnutý - v skratke. Kúrde a zrovna takto na zimu, ,ale do jari vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 no a včera večer som bol asi na 3km jazde a nič cicho! šak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.