Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Neblazni to chceš cele neniť? Stači len ten stred vymeniť to je okolo 40€ alebo to maš polamane. A ked cele chceš meniť taK podla ročnika vozidla aby ti potom palivomer neukazoval opačne. A čerpadle nezaleži či 40KW alebo 47KW.

• Autor

Neblazni to chceš cele neniť? Stači len ten stred vymeniť to je okolo 40€ alebo to maš polamane. A ked cele chceš meniť taK podla ročnika vozidla aby ti potom palivomer neukazoval opačne. A čerpadle nezaleži či 40KW alebo 47KW.

Rad by som vymenil vsetko t.j. cely blok ktory sa ponara do palivovej nadrze. Na 1.2 40Kw sa da kupit palivove cerpadlo BOSCH viz obrazok ktore treba ale spravne napojit na zvysok. Nie som uplne manualne zrucny a nemam nastroje aby som korektne pripojil hadicky a okrem toho sa bojim ze ak nekorektne pripojim elektricke napajanie mohlo by to dopadnut zle...

Ale ratam teda ze 40 alebo 47 kW je jedno, to som chcel vediet. Dakujem. Niekto nesuhlasi?

post-69172-0-11537200-1319097990_thumb.j

Ked si to nafotiš či označiš kde čo bolo tak by nemal byť problem.

• 6 měsíců později...

Vie mi niekto poradiť prečo u 1,2 HTP(47 kW),r.výr.2004, nepočuť čerpadlo?Poistka č.61 ok, vagom odkontrolované relé čerpadla(akč.členmi).Komplet som čerpadlo vybral a po zapoj.motorčeka na iný zdroj sa motorček čerpadla rozbehol.Asi ostáva kontrola kabeláže k čerpadlu,alebo vie niekto niečo iné poradiť?

Auto po naraze sa mi takto chovalo. Vybral som rele pošprtal kontakty a ide dodnes. Skus to rele otvoriť.

Tiež na to myslím,hoci vag ho spína.Vieš mi prosím Ťa upresniť ,ktoré relé to je,alebo nie je tam podobné relé,ktoré by šlo prehodiť?Vopred vďaka za info.

To rele aj mne cvakalo len vnutri to nespojilo kontakty a netočilo sa čerpadlo. Uť si presne nespominam ale to najvačšie a skusiš dať zapalovanie to bude cvakať.

Problém vyriešený.Bol to motorček čerpadla.Zadrhával sa.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.