AntraX0601 Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Zdravím, mám dotaz má někdo zkušenosti s touto elektronickou anténou? stojí to za koupi? At zbytečně nevyhodím peníze. odkaz http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt-15604/elektronicka-antena-na-sklo-do-auta-12v-sirka-34-cm-delka-kabelu.html Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 mám. jsem s ní spokojen a koupil jsem jí cca za 150 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntraX0601 Vloženo 23. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 A má to lepší dosah signálu oproti klasické prutové anténě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 u mě ano, páč na klasickou anténu mi to moc nechtělo hrát,ale u tátovi Fabie hrál prut bez větších problémů všude. chce to vyzkoušet. když koupíš jak já za 150, není to zas tak velká investece, která by nestála za vyzkoušení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntraX0601 Vloženo 24. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 ok díky jinak ten zesilovač z té antény máš zapojený natvrdo na baterku? nemusí se ten zesilovač signálu vypínat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 kostru nemám zapojenou nikde a napájení mám zapojený na rádiu na spínaných 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.