Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Nevím, jak jsem to měl popsat, tak snad aspoň takto. Fabia 1,4 16V 2001 Problém je ten, že jsem měnil kotouče desky brzdovku a zadní brzdy a lanovody a všechno OK ale po zkoušce jsem zjistil že levé kolo s kratší poloosou jde mnohem hůře otočit rukou než pravé s delší poloosou (P.s. samozřejmě třmen jsem měl dole, a všechno očistil a naimpregnoval, a žádnej třmen nepřibržďoval, to předtím Zku*vili ve škodovce) No a ted vyvstává problém co to může být, žádné zvuky od ložiska, ani kineták nic, asi měsíc zpět vyměněno všechno na spodku (čepy řízení, axiály, kuláče, uložení ramen, kosti stabíků) a samozřejmě Geometrie, prostě nic to nedělá, jen už od koupi to dělá že se hůř hýbe šaltrou ze strany na stranu, dopředu a dozadu je to super, (nevím jestli lanovody) no a když přidám tak to lehce táhne doleva, jak kdyby to pravé kolo mělo menší odpor, ale při vyřazení nebo ubrání je to dobrý, tak ted co s tím?? Olej v převodovce (ale nepocituji zadné zvuky na vyšší stupně, žádné hučení), něco jiného????? :help:

Editováno: , autor: vevca

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...