novi37 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 chtel bych se zeptat, jak je tezke a nakladne je dodelat? diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 myslíš že mají nějakej význam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no budu davat xenony a podle vyhlasky by pak mely byt i ostrikovace svetlomtu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doubek Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Při xenonech musí být ostřikovače? To se mi nějak nezdá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 musí, a jak jsem teď byl na STK tak technik se po nich díval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 musí, a jak jsem teď byl na STK tak technik se po nich díval Ale jestli fidim dobře tak tady na fotce je nemáš.A jakej to má mít význam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Jezdil jsem dva roky bez ostřiků a ani na technický mi nic neřekli. Je pravda že ani neuměli seřídit xenony Teď jsem ostřiky dodělával a zatím je po elektr. stránce nezapojil a asi to tak zůstane, není čas ani už chuť. Jinak dodělat komplet je docela dost práce.Myslím že když tam dáš pouze ty díly co jsou vidět, tak že fci nikdo kontrolovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 (editace) no ja si taky myslim, ze stacej jen ty dily, aby nikdo nemel reci... snad se v tom nebudou nejak vic hrabat... Editováno: 6. Říjen 2006, autor: novi37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Jojo, dle vyhlášky musí být vozidlo vybaveno ostřiky světlometů a dyn. regulací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Nádobku s čerpadlem tam mam.Když tam nědko dával rs nárazník tak je zrušil.A ty fugujou s normálníma ostřikovačema najednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Nádobku s čerpadlem tam mam.Když tam nědko dával rs nárazník tak je zrušil.A ty fugujou s normálníma ostřikovačema najednou? Musíš mít zapnutá světla a mám dojem držet nějakou dobu ostřik.Je tam ještě relé které je spínané relém stěračů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Je to tak, pri zapnutych svetlech dojde pri pritazeni packy steracu po dobu tri sekund krome celniho skla i k ostriku svetlometu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Ja je mel na starym ksichtu, a pouzil sem je asi tak trikrat. Asi 3 roky sem na ne nemel pojistku, takze to ani nejelo a ja to nevedel a jinak jsem to stejne nepouzival. A po faceliftu uz je nemam I kdyz bych je ted naopak chtel, nevim proc, asi aby to bylo komplet a zavedeny to tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Je to tak, pri zapnutych svetlech dojde pri pritazeni packy steracu po dobu tri sekund krome celniho skla i k ostriku svetlometu... Tak to vyzkoušim jestli to funguje,nebo je tam jen jiná nádobka. A proč tak trvaj na tom otřiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Nadrzka ostrikovacu je trilitrova, u vozu s ostrikem svetel je vetsi - tusim 5,5 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Nadrzka ostrikovacu je trilitrova, u vozu s ostrikem svetel je vetsi - tusim 5,5 l Jo tu tam mam i s čerpadlem.Ale nevim jak ten zbytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 A dělat si dobrovolně díru do nárazníku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 xenony tam mám skoro od začátlu co mám Octu, ale taky to nikdy nikoho nezajímalo až teď. Na STK ho zajímali ostřikovače když jsem mu řek že regulaci mám jak má být tak to ho vůbec nezajímalo, takže ve finále jde spíš zas jen o tu buzeraci a podstatny věci se nechávaj plavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 xenony tam mám skoro od začátlu co mám Octu, ale taky to nikdy nikoho nezajímalo až teď.Na STK ho zajímali ostřikovače když jsem mu řek že regulaci mám jak má být tak to ho vůbec nezajímalo, takže ve finále jde spíš zas jen o tu buzeraci a podstatny věci se nechávaj plavat co myslíš že nezajímalo,ty xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Ja jsem se na to ptal asi tak pred mesicem,kdyz jsem byl na technicky a technik mi rekl,ze to prej v zivote neslysel,ze tam musi byt ostriky. Ostatne byl takovej docela benevolnetni,to je dobre,jeste ze ho tady mame,tak at ho hlavne nevyhodi... A tu technickou ti nedali Vaso? Nebo jakej to melo dusledek? Da se ta technicka udelat jinde,nez v miste bydliste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 xenony tam mám skoro od začátlu co mám Octu, ale taky to nikdy nikoho nezajímalo až teď.Na STK ho zajímali ostřikovače když jsem mu řek že regulaci mám jak má být tak to ho vůbec nezajímalo, takže ve finále jde spíš zas jen o tu buzeraci a podstatny věci se nechávaj plavat co myslíš že nezajímalo,ty xenony? Nezajimalo ho,ze to ma dodelany tak,jak to ma byt a to znamena i s dynamickou regulaci.A misto toho ho buzeroval kvuli ostrikum, ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 xenony tam mám skoro od začátlu co mám Octu, ale taky to nikdy nikoho nezajímalo až teď.Na STK ho zajímali ostřikovače když jsem mu řek že regulaci mám jak má být tak to ho vůbec nezajímalo, takže ve finále jde spíš zas jen o tu buzeraci a podstatny věci se nechávaj plavat co myslíš že nezajímalo,ty xenony? Nezajimalo ho,ze to ma dodelany tak,jak to ma byt a to znamena i s dynamickou regulaci.A misto toho ho buzeroval kvuli ostrikum, ze ? Jasně.Zajimaj je prostě nepodstatný blobsoti.To ta regulace je kurva důležitější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 jediný co ho zajímalo tak bylo to že když mám xenony tak bych měl mít ostřiky. výsledk je že to mám v lehkých závadách - takže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 jediný co ho zajímalo tak bylo to že když mám xenony tak bych měl mít ostřiky.výsledk je že to mám v lehkých závadách - takže aspoň že tak.A co je na tom sere že to nemá ostřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 ho to nesralo (byl v pohodě) ale říkal že to musí být (vyhláška) a jelikož by ho někdo mohl naprášit že jsem tam byl bez ostřikovačů a nikde o tom ani zmínka tak mi to napsal aspoň do lehkých závad. Takže on byl za vodou a já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.