FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 ho to nesralo (byl v pohodě) ale říkal že to musí být (vyhláška) a jelikož by ho někdo mohl naprášit že jsem tam byl bez ostřikovačů a nikde o tom ani zmínka tak mi to napsal aspoň do lehkých závad. Takže on byl za vodou a já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 no budu davat xenony a podle vyhlasky by pak mely byt i ostrikovace svetlomtu, ne? Ano - musi regulace a ostrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Možná hloupá otázka, ale nezkoušel někdo pořešit nějaké "hezčí" ostřikovače světel. Třeba něco jako na Fabii, kde vyjedou - ostřiknou - zajedou zpět do nárazníku... šlo by něco takového třeba Fabky předělat na Octu face? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Spidi to dělal já to budu zkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 kuva a já žil v domění, že RS to už má pořešený třebas jako právě fábka ale to by snad neměl být problém ne, pokud se ty ostřiky vejdou dovnitř nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 asi se bude muset upravit výztuha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 no tak to bude asi jedinej problém, no ostřiky zatím oželím dokud nebudou xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Lípněte na ten nárazník jen ten plast na ostřiky a je to bych se stim nesral stejně je to nahovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 (editace) Lípněte na ten nárazník jen ten plast na ostřiky a je to bych se stim nesral stejně je to nahovno no dobrý řešení, ale já bych stejně radši nějaký funkčnější - to že je to na ho*** pro tebe, neznamená že je to na ho*** i pro ostatní Editováno: 5. leden 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Lípněte na ten nárazník jen ten plast na ostřiky a je to bych se stim nesral stejně je to nahovno jo ale na STK bude chtít aby se ten plas zvedl a plivl ti na světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Tak jsem dneska na předfaceliftovou L&K dával faceliftovej RS nárazník + xenony a s vyměřením otvorů pro původní ostřiky a jejich vyrobením jsem se s*ral snad hodinu. Stejně mi to přijde že tolik nelícujou jako na původním nárazníku. Nevíte někdo jestli ostřiky předfacelift a facilft (případně RS) jsou stejné, nebo se liší tvarem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Nevíte někdo jestli ostřiky předfacelift a facilft (případně RS) jsou stejné, nebo se liší tvarem ? Jestli myslis ty plastovy domecky, tak jsou dost rozdilny, facelift ma mensi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 (editace) Nevíte někdo jestli ostřiky předfacelift a facilft (případně RS) jsou stejné, nebo se liší tvarem ? Jestli myslis ty plastovy domecky, tak jsou dost rozdilny, facelift ma mensi... jojo, má pravdu předsedo ..... ale na funkci to nemá vliv Editováno: 12. leden 2007, autor: Mara53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Nevíte někdo jestli ostřiky předfacelift a facilft (případně RS) jsou stejné, nebo se liší tvarem ? Jestli myslis ty plastovy domecky, tak jsou dost rozdilny, facelift ma mensi... hmm a když má menší ty kryty trysek, tak musí mít i jiný trysky aby se pod něj vešly ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Spidi to dělaljá to budu zkoušet Vaso, uz si to skusil, alebo nie? Chcel by som si tiez dat ostrek, ale tie domceky na O1 sa mi vobec nepacia. To take ako su na F2 su omnoho krajsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Vaso, uz si to skusil, alebo nie? Chcel by som si tiez dat ostrek, ale tie domceky na O1 sa mi vobec nepacia. To take ako su na F2 su omnoho krajsie... Vaša stačil svojí koktu vyměnit za OOOO Takže ten je ze hry venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Vaša stačil svojí koktu vyměnit za OOOO Takže ten je ze hry venku fuuu, tak kto to spravi ako prvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Zakládám tady zbytečně nové téma, ale ať hledám jak hledám, nemůžu najít fotku s přesnými rozměry umístění ostřikovačů světel. Tenkrát to tu někdo někomu už měřil a dal jsem to foto. Nevíte prosím kde to je? Bratranec si u BadySe objednal ostřiky, tak ať jsme připraveni na montáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Zakládám tady zbytečně nové téma, ale ať hledám jak hledám, nemůžu najít fotku s přesnými rozměry umístění ostřikovačů světel. Tenkrát to tu někdo někomu už měřil a dal jsem to foto. Nevíte prosím kde to je? Bratranec si u BadySe objednal ostřiky, tak ať jsme připraveni na montáž.Ahoj ,najdi si stránky Tuning Škoda Octavie a je to v Exeteriér návody OT 39, čus.Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Zakládám tady zbytečně nové téma, ale ať hledám jak hledám, nemůžu najít fotku s přesnými rozměry umístění ostřikovačů světel. Tenkrát to tu někdo někomu už měřil a dal jsem to foto. Nevíte prosím kde to je? Bratranec si u BadySe objednal ostřiky, tak ať jsme připraveni na montáž. http://skodaoctavia.cz/Exteriernavody/OstrikySvetel.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Jo to je přesně ono. Děkuji vám chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Jo to je přesně ono. Děkuji vám chlapi.Pokud se koukneš zevnitř do nárazníku tak tam najdeš vyznačené místo kde ty ostřiky přijdou, ale je to třeba pořádě hledat je to jen takové skoro neznatelné vyznačeni .Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 at sem hledal jak jsem hledal, nikde nárazník označen nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santana1 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zdravím, namontoval jsem si ostřikovače světel na Octavii 1 a teď mi kapalina přes trysky u světel vytéká... Samospádem... Motorek pro trysky na světla se mi totiž jeví že má vývod z nádržky na trysky průchozí... Nemá ten motorek ten vývod nějak uzavřít? Díky za rady co s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) Já když sem odpojoval ty ostřikovače tak myslím že na hadici byl nějakej ventil co má tomu vytékání zabraňovat, řekl bych že to je součástí toho rozvětvení hadic k jednotlivým světlům ( ventil rozdelovaci - 281 955 187). Editováno: 16. leden 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.