Nightwolf Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Cafte ludia pocujte mam taky mensi problem kupil som Octaviu Tour 2005 rocnik a mala 124 000km a mam taky problem ze pri brzdeni citim vybracie na pedali aj trochu v celom aute podla rychlosti ked idem dialnicou tak to citi dost ale pred krizovatkou ked len dobrzdujem tak mi to pripada akoby tam bola nejaka vada na kotuci co mi nejde do hlavy kedze su nove aj kotuce aj dosticky a ani volantom mi nehadze takze krive asi nebudu neviete mi pls poradit co to moze byt... A druhy problem je ten ze som si dnes pri vymene kolies vsimol ze lave zadne je trochu vyhnute spodnou stranou od auta a neviem cim to je asi diera bud som ju trafil ja alebo predchodca neviete co bude treba vymenit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 k tomu druhému problému len toľko....nechaj skontrolovať GEOMETRIU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.