Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 http://zajezdy.sopka.cz/zajezdy_detail_net...Terminu=1347600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tam by to nemuselo být špatný.... prodáš fábku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Ne, ja tam jedu fabkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 No tak to potom jo. A bereš si s sebou stan a budeš bydlet hned vedle toho pěknýho hotelu v lese, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Já tam jedu taky,ale kde budu bydlet nevímCestovka mi říkala že prý u nějakého emigranta či co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 prodáš fábku? To by měl tak max. na letištní taxu za takovou kraksnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 prodáš fábku? To by měl tak max. na letištní taxu za takovou kraksnu Tož to je urážka,to bude soptit nebo to tu rovnou zavře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Ja si s sebou vezmu notebook a budu to tady online zavirat primo z plaze, cucaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 pekny prajzy- ja se spokojim s necim takovym http://zajezdy.sopka.cz/zajezdy_detail_net...Terminu=1359972 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Jste se všichni zbláznili bo co? Tady jsou takový vedra a Vy chcete jet do ještě větších. Já bych jel jedině někam za polární kruh a tam se jen tak v plavkách zavrtal až po krk do sněhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 FUGAS: Jenze tam uz zadnej snih neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Já myslím, že na severním pólu určitě nějaký bude. Při nejhorším bych si vysekal díru do ledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Vzhledem ke globalnimu oteplovani si radeji pospes, aby neroztal nez tam dojedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Ještě, že mám 16V, snad to stihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 S 16ti valcem mozna, ale jinak by ti ani 16ti ventil nestacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Nesmysl, to co bych se 16ti válcem nahnal při jízdě bych zase ztratil u benzínek při tankování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.