kaffee Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 zdravim..mám fabii I z roku 2004..bohužel ve výbavě junior a chybí jí posilovač řízení...tak sem si říkal, že bych auto dal do servisu aby mi ho tam doinstalovali... nevíte někdo, na kolik by taková úprava přišla ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Ve škodovce cca 50tisíc včetně práce a nových dílů. Na vrakovišti se dají potřebné díly sehnat za cca 10-15tisíc plus práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 myslím, že ve Škodovce by tě s tímto požadavkem rovnou vyhodili, že "to není technicky možné". Ale i v neautorizovaném servisu to bude pěkná palba. Tohle je spíš záležitost pro domácí kutění, kdy nemusíš hledět na hodnotu práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Já měl štěstí že jsem narazil na fajn chlapíka na vrakovišti,který mi ochotně nabídl zástavbu serva do auta za pěknou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imroo Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Veru tak!ty nasi servisaci su same to sa neda to nejde a potom pride nejaky borec ktory o tom nevie a urobi to.takze ak si trochu sikovny pohraj si s tym sam ale popros niekoho z fora je tu vela sikovnych chlapikov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.