Publikováno Červenec 27, 200619 r Potřeboval bych poradit kde najdu pod palubovkou dráty z ABS co maj jít do navigačky 2din MFD u Okty RS 11/01 pls..
Červenec 27, 200619 r Autor Máš smůlu hošánku,nikde.Přípravu má pouze Superb a OII To chceš říc,že jsem tu navi koupil od bráchy z vwéčka zbytečne,že to nejde nějak udělat?
Červenec 28, 200619 r Spíš bych to chápal tak, že je musíš vytáhnout přímo z jednotky ABS, že se tam volně nijak poflakovat nebudou...
Červenec 28, 200619 r Jak píše Cápo,pěkně až do ABS.A pořádně a se správnými zatěsněmými piny,nebo jak ti tam nateče je po jednotce,a že se to již několikrát stalo
Červenec 28, 200619 r Ne každá navi na to jede že by na to jely jen ty speciálně upravený od tebe? tak at to aspoň zkusí než začne komplikovaně tahat dráty až k ABS
Červenec 28, 200619 r Autor Ne každá navi na to jede že by na to jely jen ty speciálně upravený od tebe? tak at to aspoň zkusí než začne komplikovaně tahat dráty až k ABS takže jesli jsem to dobře pochopil,tak z Galy od Isa to napojim na ten 26polovej konektor na piny 5 a 18 ?
Červenec 28, 200619 r Autor Ale je mi divný,že nezadám cestu od aktuální polohy auta do cíle,ale vždy musim manuálně nastavit polohu a pak mi to s tý polohy do cíle cestu ukáže ,pak se cesta znázorní,ale nic mi k tomu nekecá ani neukazuje ikdyž mám příjem dost družic.Nemám někde něco špatně nastavený?
Červenec 28, 200619 r Ne každá navi na to jede že by na to jely jen ty speciálně upravený od tebe? tak at to aspoň zkusí než začne komplikovaně tahat dráty až k ABS takže jesli jsem to dobře pochopil,tak z Galy od Isa to napojim na ten 26polovej konektor na piny 5 a 18 ? jo, jinak z ty svorkovnice je nutny mit zapojeny spinany plus a oba draty ABS, couvak nutnej neni facha to presne i bez nej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.