Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřeboval bych poradit kde najdu pod palubovkou dráty z ABS co maj jít do navigačky 2din MFD u Okty RS 11/01 pls..

Máš smůlu hošánku,nikde.Přípravu má pouze Superb a OII

• Autor
Máš smůlu hošánku,nikde.Přípravu má pouze Superb a OII

To chceš říc,že jsem tu navi koupil od bráchy z vwéčka zbytečne,že to nejde nějak udělat?

Spíš bych to chápal tak, že je musíš vytáhnout přímo z jednotky ABS, že se tam volně nijak poflakovat nebudou...

Jak píše Cápo,pěkně až do ABS.A pořádně a se správnými zatěsněmými piny,nebo jak ti tam nateče je po jednotce,a že se to již několikrát stalo

proč to nepřipojíš na tu galu jak sem říkal???

Ne každá navi na to jede

Ne každá navi na to jede

že by na to jely jen ty speciálně upravený od tebe? :D tak at to aspoň zkusí než začne komplikovaně tahat dráty až k ABS

• Autor
Ne každá navi na to jede

že by na to jely jen ty speciálně upravený od tebe? :D tak at to aspoň zkusí než začne komplikovaně tahat dráty až k ABS

takže jesli jsem to dobře pochopil,tak z Galy od Isa to napojim na ten 26polovej konektor na piny 5 a 18 ?

• Autor

Ale je mi divný,že nezadám cestu od aktuální polohy auta do cíle,ale vždy musim manuálně nastavit polohu a pak mi to s tý polohy do cíle cestu ukáže :( ,pak se cesta znázorní,ale nic mi k tomu nekecá ani neukazuje ikdyž mám příjem dost družic.Nemám někde něco špatně nastavený?

Ne každá navi na to jede

takže jesli jsem to dobře pochopil,tak z Galy od Isa to napojim na ten 26polovej konektor na piny 5 a 18 ?

jo, jinak z ty svorkovnice je nutny mit zapojeny spinany plus a oba draty ABS, couvak nutnej neni facha to presne i bez nej

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.