Wojnar Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 "O tom pinu 5 na cernem ISO sem napsal peknou blbost, beru zpet. " To znamená co? Proč tam je? Musí tam být pro Symphony? Nicméně koukám, že pro zkoušení máš zapojené pouze 4 a 7, a funguje Ti to. Takže zde problém nebude. Parrota máme stejného, nicméně je to jedno, když na to typ hf nemá vliv. Takže když to shrnu, v zapojení chyba nebude, když jsem to měl na stole zapojené úplně stejně (ty tři dráty se snad ani zapojit jinak nedají ) a mně to funguje pouze při zaplém rádiu. Chyba bude nejspíš v samotném rádiu, což nechápu, žeby tohle byla jediná závada na jinak bezchybně fungujícím rádiu, nebo ještě v nastavení. Zkusím to ještě jednou nastavit na úplně přesně ty samé hodnoty jako máš Ty i přes to, že o některých si myslím, že na toto vůbec vliv nemají. Díky Ti mistře za snahu. Já už to vlastně vzdal a zapojil zpět via ISO. Což v konečném důsledku nemá na zkoušení vliv. Až se mi podaří donutit vypnuté Symphony zobrazit na displeji PHONE, budu vědět, že duch zvítězil nad hmotou a budu to moct přepojit zpět a využívat tak linkové vedení. To nastavení, to ještě zkusím. Je to to poslední co jde udělat. Pak už se jen spokojit s stavem věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) O pinu 5 jsem psal v #19 a napsal jsem teda peknou blbost, proto to beru zpet. Myslel jsem uplne jiny konektor a to jeste spatne. Jinak pin 5 je na Symphony pravdepodobne jen proto aby v safe modu na radiu blikala cervena dioda, zadny jiny duvod mne nenapada. I ja si myslim ze to bude v radiu, pokud mas sanci testnout jine tak do toho. No a jeste mne napadlo zkusit diagnostikou bloky merenych hodnot, tam by to taky mohlo neco ukazat. Jestli je Mute aktivni nebo ne je v bloku namerenych hodnot 04. Diagnostika funguje i pri vypnutem radiu. Pokud pri vypnutem radiu diagnosotika ukaze Mute aktivni jedina vec kterou muzes mit blbe je neco v nastaveni radia Editováno: 20. Listopad 2011, autor: tucnak01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 LED-ka bliká i bez zapojeného pinu 5. Ale to je jedno, bo ten nám není potřeba. Ve volném čase ještě zkusím taky tu diagnostiku. Budu to muset napřed nastudovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 (editace) Takže bych se ještě jednou k tomu vrátil. Ze zoufalství jsem si teda nastavil rádio úplně přesně jak to máš Ty. Všechny položky. I ty, které s tím určitě nesouvisí (GALA, ON_VOL, apod...) Výsledek: NIC! Dnes jsem ještě zkusil tu diagnostiku. Všechno OK. Žádné chyby, nic. Akorát mám trochu jiné ty bloky hodnot. 001 Napájení je i u mně, ale 002 dle DP (alespoň takovou mám já) Přední repro a Zadní repro, já mám pouze přední LP a PP dále 003 je dle DP Anténa, já tam mám zas zadní LZ a PZ, dále pak 004 nemám Telefon (MUTE), ale teprv Anténa a až 005 je u mně Telefon (MUTE) a dle DP má být CD měnič, a zase 006 je dle DP ext. displej (MAXIDOT?) a já tam mám CD měnič (v kódování jej mám aktivován, kvůliva Aux-u). 007 nemám nic. Asi to tak bude bo nemám aktivován ext. displej, proto jej nemám v bloku hodnot. Doufám, že jsem to moc nezamotal. V podstatě to mám posunuté o jedno tím, že nemám přední a zadní repro v jednom bloku, ale jsou rozdělené dvou. No, a samozřejmě diagnostika říká, že MUTE = 0 = "stav v pořádku" Editováno: 25. Listopad 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Co se tyka bloku hodnot to tak byva, posunuti oproti DP tam opravdu je. Popravde ja si toho ani nevsim :-) Podle meho nazoru je to zpusobene opravdu Tvym Symphony, normalni to neni a vzhledem k tomu co vse jsi zkusil to ani nemuze byt jinak. Proc se mne neptej, opravdu nevim. Pokud zkusis jine Symphony verim ze to bude v poradku Delal jsem Parrota uz na vice OI a popravde s necim takovym jsem se zatim nesetkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Ono v podstatě to funguje i via ISO, ale tak se mi zdálo, že prostě využiji další fci rádia. No nevyužiji . Kašlu už na to, jedině že bych přišel k nějakému Symphony MP3, jinak nemám důvod. Dík za spolupráci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.