malyhonza Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 bylo to před obchodem, kde pracuje. alarm ho prozradil, takže něměl čas ujet. pojišťovna zaplatila 27tyček. nová kapota, blatník, dveře, zrcátko, Asloupek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 To boli reálne náklady na opravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Pokud to nebylo dělaný ve značkáči, tak se pod to podepisuju - ta cena odpovídá. Značkáč by si s naprostým přehledem za naprosto shodnou práci vyfakturoval 40 klacíků i víc. A to by to ještě klidně dal udělat do tý neznačkový dílny a sám by jen vystavil finální fakturu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) já to opravil za 10tis, pojišťovna zaplatila rozpočet, kapotu, blatník jsem měl náhradní, jen jsem musel koupit dveře a nechat nalakovat. Editováno: 22. Únor 2014, autor: malyhonza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.