Mirka Táborská Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Zdravím všechny,včera ráno, a hned na to i odpoledne, mě moje automatická OII (r.2006) 2.0TDI v DSG celkem slušně vyděsila.Nejprve se objevila chyba u žhavení (motor do dílny), auto se hodilo do nouzového režimu s max. rychlostí 80km/h. Odpoledne se přidala kontrolka emisí (emise do dílny) a nouzový režim trvále stále. Dnes se autko plahočilo už jen 60km/h. Kdyby nebylo tolik potřebné pro přepravu do práce (invalidita III.st.), nechám ho stát do opravy.Setkali jste se někdo s tím? Zajímá mě závada a taky cena, příp. doporučení nebo další následky (= tzn. zbytečně s ním do provedení opravy nejezdit?). Je jasné, že servisu se asi nevyhnu, ale ať mě ten šlak raději trefí ještě dřív, než tam skončím Má najeto něco přes 150tis, a dvouhmotový setrvačník se už taky hlásí o slovo Moc děkuji za všechny rady a příspěvky.Mirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 (editace) Určitě to chce diagnostiku, já měl napsány emise do dílny, a byla to praskla hadička u EGR ventilu, díl cca 1000 kč v originále. Editováno: 19. Únor 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 (editace) Moc děkuji za všechny rady a příspěvky. Editováno: 19. Únor 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirka Táborská Vloženo 19. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Ahoj, jsem z Ostravy, no, a zatím to vypadá, že to byly jen ty žhavice ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.