Přejít na obsah

DSG -žhavice+emise do dílny=nouzový režim

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

včera ráno, a hned na to i odpoledne, mě moje automatická OII (r.2006) 2.0TDI v DSG celkem slušně vyděsila.

Nejprve se objevila chyba u žhavení (motor do dílny), auto se hodilo do nouzového režimu s max. rychlostí 80km/h. Odpoledne se přidala kontrolka emisí (emise do dílny) a nouzový režim trvále stále. Dnes se autko plahočilo už jen 60km/h. Kdyby nebylo tolik potřebné pro přepravu do práce (invalidita III.st.), nechám ho stát do opravy.

Setkali jste se někdo s tím? Zajímá mě závada a taky cena, příp. doporučení nebo další následky (= tzn. zbytečně s ním do provedení opravy nejezdit?). Je jasné, že servisu se asi nevyhnu, ale ať mě ten šlak raději trefí ještě dřív, než tam skončím :D

Má najeto něco přes 150tis, a dvouhmotový setrvačník se už taky hlásí o slovo :mellow:

Moc děkuji za všechny rady a příspěvky.
Mirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...