Grigondis Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Něco jsem o tom našel tady: ale nikde nepíšou jak a kde buď kartáčkem nebo případně i tím šroubovákem čistit. Nikde tam žádné kontakty k očistění nevidím a rád bych nějaký váš fígl jak na to a kam třeba zašťourat.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Ja to ocistil tak, ze jsem expanzni nadobku vymontoval a pak ji nejdrive parkrat proplachnul teplo vodou a pak do ni nalil aceton=redidlo. Na nadobce zaspuntoval trubicky a s nadobkou trepal a trepal, pak jsem to vylil i s bordelem ktery to odmastilo a jeste akci opakoval. Potom znovu napustil parkrat vodou a proplachnul. Delal jsem to z duvodu toho, ze tam byl ruzne usazeny bordel a po stenach nahore byl nanos hnusu. Ted je nadobka pekne cistounka i na pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sullysun Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 (editace) presně tak jsem to dělal i já a pomohlo to super, nádobka skoro jako nova Editováno: 18. Listopad 2011, autor: sullysun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.