Grigondis Vloženo 12. Listopad 2011 Vloženo 12. Listopad 2011 Něco jsem o tom našel tady: ale nikde nepíšou jak a kde buď kartáčkem nebo případně i tím šroubovákem čistit. Nikde tam žádné kontakty k očistění nevidím a rád bych nějaký váš fígl jak na to a kam třeba zašťourat.Díky Citovat
Grym Vloženo 13. Listopad 2011 Vloženo 13. Listopad 2011 Ja to ocistil tak, ze jsem expanzni nadobku vymontoval a pak ji nejdrive parkrat proplachnul teplo vodou a pak do ni nalil aceton=redidlo. Na nadobce zaspuntoval trubicky a s nadobkou trepal a trepal, pak jsem to vylil i s bordelem ktery to odmastilo a jeste akci opakoval. Potom znovu napustil parkrat vodou a proplachnul. Delal jsem to z duvodu toho, ze tam byl ruzne usazeny bordel a po stenach nahore byl nanos hnusu. Ted je nadobka pekne cistounka i na pohled. Citovat
sullysun Vloženo 18. Listopad 2011 Vloženo 18. Listopad 2011 (editace) presně tak jsem to dělal i já a pomohlo to super, nádobka skoro jako nova Editováno: 18. Listopad 2011, autor: sullysun Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.