Jump to content

Motor 1.4 MPI

    616 topics in this forum

    1. Lambda sonda

      • 163 replies
      • 98,390 views
    2. Termostat 1.4 MPi

      • 140 replies
      • 47,185 views
    3. nestartuje

      • 178 replies
      • 42,616 views
      • 136 replies
      • 42,698 views
      • 257 replies
      • 68,986 views
      • 116 replies
      • 46,939 views
      • 341 replies
      • 160,705 views
    4. Kontrolka mazání

      • 93 replies
      • 53,510 views
    5. Svítí kontrolka EPC

      • 92 replies
      • 119,337 views
    6. Spojka

      • 1 reply
      • 43 views
    7. Spojka

      • 1 reply
      • 32 views
      • 12 replies
      • 1,726 views
      • 0 replies
      • 36 views
      • 1 reply
      • 65 views
      • 1 reply
      • 1,255 views
      • 4 replies
      • 4,776 views
      • 91 replies
      • 36,964 views
    8. Cukání motoru 1.4 MPI

      • 50 replies
      • 18,166 views
      • 39 replies
      • 18,480 views
      • 41 replies
      • 13,961 views
      • 1 reply
      • 138 views
      • 14 replies
      • 24,900 views
      • 31 replies
      • 2,135 views
      • 1 reply
      • 397 views
      • 1 reply
      • 324 views


    • Aktuální příspěvky

      • Prozatím reference u: @Punit @rarach89 (použita obchodní sleva 46%!) @mirda646 a pár dalších z jiných klubů.   Vyzkoušejte! Nabídnu nejlepší nabídku, zařídím, zruším staré poji + kompletní servis tak, jak se patří.
      • To Kukiak: Díky za info. U mě je to spíš opravdu povrzávání plastu. O tom cvakání sedaček jsem ale slyšel od více lidí. Hrozný
      • Mne to zacalo tiez teraz niekedy - lavy predny :) MR2017, srpen 2016. Pouzivam lidlacku letnu aj zimnu a robi pri oboch.
      • Ahoj, srpen 2016, MR 2017, bohuzel nalil jsem ted letni smes od MOLky a je to tu zase, az to vystrikam, testnu jinou a dam vedet. Pripada mi ze jsou ty Mol vody hodne penici. Na jinych autech ale bez problemu. 
      • Dobrý den všem.
        Chtěl bych Vás poprosit jestli se s tím někdo nepotkal a nemohl poradit.
        Octavka 1.9. tdi 81kw,asv,r.v.2004. 
        Octa přestane táhnout,napíše emise do dílny a turbo už nenaskočí.
        Je jedno jestli jedu pomalu rychleji a nebo se to stalo i po nastartování ..... hned napsala emise do dílny
        a už jela jako SD.
        Po vypnutí klíčku a nastartování opět jede normálně než se to stane znovu .... obvykle po 20 - 50 km.
        Jede pak hodně blbě.Motor se vytáčí (moc to nepokouším) ale jinak nejede.
        Auto chytá okamžitě.
        Už jsem měnil turbo (bylo mi řečeno u mechanika) a zjevně to ta závada nebyla.
        Auto píše tyto chyby pořád stejné.
        Moc děkuju za případnou pomoc nebo radu ....... nějak to nemůžeme najít.
        Přikládám chyby z diagnostiky. Chyby jdou vymazat avšak ..... pak naskočí ty samé. Všecko jsou závady preruseni / zkrat na kostru sporadicky
    ×