DUsoft Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Asi pozdě,ale fotky jsou tady.Skoda Díky, nikdy není pozdě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Na predošlých fotkách je to rozkúskované, tak pridám aj foto celku. Práve včera som ten kastlík zo zvedavosti vybral (bez použitia nástrojov, len rukami ). Rozmýšľal som, kam umiestnim konektor pre nabíjanie PDA. Ja ale chcem zabudovať pod prístrojovku celú nabíjačku a na bok kastlíka vyvediem už len nejaký maličký okrúhly konektor na tých 5V, čo idú k PDA. Takže mi bude stačiť od konektora k PDA 20 cm káblik.Problém je ale v tom, že som premiestnil držiak s prísavkou naľavo od volantu a páči sa mi to tam, Tak som kastlík hneď aj vrátil na pôvodné miesto a môžem rozmýšľať, kam ten malý konektor umiestnim teraz. A ešte musím nejako poriešiť vypínanie tej zabudovanej nabíjačky. Asi dám niekam tlačidlo a po jeho stlačení ostane nabíjačka pod napätím až do vypnutia zapaľovania (alebo ešte lepšie do uzamknutia auta alarmom). Stačí jedno malinkaté relé. to all: kluci, jak (jákým směrem) vyndám ten kastlík z přístrojovky? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Já jsem podpáčil plastem levý bok nahoru a šlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 P2M - nič proti, ale v mojom predošlom príspevku som to písal. Stačí len prečítať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Dia: omluva, sem slepej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Dia: omluva, sem slepej P2M - nemohol by si si tu fotku v avatare zmensit? Vzdy mi to natahuje 500kB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Boco: Jsi první, co s tím má problém, takže zatím ne . Alu jestli jedeš na Mozille, tak si ji blokni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 (editace) P2M - nie ja s tym nejaky zasadny problem nemam, len sa mi to zda ako znacne plytvanie prostriedkami na prenos... Myslim ze na taku malu fotku je 0.5MB ozaj vela. Su SW ktore pri zachovani super kvality (aj pri velkom rozliseni) vedia urobit velku kompresiu...Mozem predviest. Je to navyse proti vsetkym zasadam tvorby web stranok. Navyse pokial browsujem tuto stranku cez mobil (2G, 3G) tak je to neumerne dlhe cakanie... Navyse ti, ktori maju pripojenie podla mnozstva prenesenych dat asi nebudu radi ked im kazde otvorenie stranky vlakna kde je tvoj prispevok vezme 500KB z limitu. Ale to uz je OT. Editováno: 3. Říjen 2006, autor: Boco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Boco - pokiaľ dobre viem, tak do avataru sa dá dať iba fotka menšia než 50 kB. Neviem teda, ako tam P2M dostal až 500 kB. A tiež sa prikláňam k zmenšeniu toho avataru. Je zbytočne dátovo objemný, na mobile sa mi to fakt dlho načítava a fest to potom zapĺňa pamäť a okrem toho ten obrázok nie je ani nejako dobre zmenšený, takže je to nejaké zubaté. P2M - pošli mi tú fotku vo väčšom a ja ti ju zmenším (ak nemáš na to čas alebo chuť) a môžeš si to tam potom dať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Ani ja neviem ako je mozne ze ma 500kB, ale ma! Vola sa frs2006.jpg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 A uz aj viem preco - je tam link na http://sweb.cz/petrsvetr2000/frs2006.jpg ! pozri na prilozeny obrazok dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 P2M - fotku do avatara som ti zmenšil, už len stačí si ju tu na fóre vložiť a každý bude spokojný, avatar už nie je zubatý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robino1976 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Ahojte, som novym majitelom OII fcl , a teraz co sa zvysili teploty vonku tak sa mi otvara stredovy kastlik na palubovke . Dost to otravuje . Mate nejake rady? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Cely ho vyber a skontroluj. Ale este som sa s tym nestretol...vybera sa tak ze ho nejakym plastom, pripadne skrutkovacom vypajsrujes pod ofukmi. Su tam take 4 haciky plastove...ide to ale velmi lahko, potom odpojis trojuholnik a hotovo.pajsruj nakraji, nie pod kolieskom na fukari. Vzdy vedla kolieska z oboch stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robino1976 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Dakujem , to som potreboval nechcel som nieco odlomit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.