Publikováno Listopad 15, 201113 r ahoj, diagnostika mi píše chybu - cidlo teploty chladici kapaliny, vymenil jsem cidlo od chladici kapaliny motoru, ale chyba se vyskytuje dále. Bylo mi řečeno, že se jedná o čidlo chladící kapaliny (klimatizace), ještě k tomu se stále zapíná ventilátor. Máte s tím někdo zkušenost? Díky
Listopad 15, 201113 r A píše to v motorovce,v budíkách kde ? Co máš za motor 75KW 1.6ku mě tak napadá podle těch větráků? Tam by nestačilo vyměnit jen čidlo...
Listopad 16, 201113 r Autor mám 1,9 TDi 77kw, na palubce sítí diagnostika a po připojení na komp píše závadu (čidlo eploty chladící kapaliny) ale 100% ne fridexu...
Listopad 16, 201113 r Tak co vím je jaký máš motor,na palubce svítí zřejmě ta ikona motoru a v řj motoru je závada snímač teploty chladící kapaliny xxx,závada nemůže být jasnější,co na to blok hodnot,co ukazuje čidlo tam za teplotu,pokud je nové a funkční chyba je v kabeláži a nebo jestli si skutečně vyměnil čidlo teploty chladící kapaliny G62,vedou od něho 2 dráty přímo do jednotky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.