suzukiman Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 ahoj, diagnostika mi píše chybu - cidlo teploty chladici kapaliny, vymenil jsem cidlo od chladici kapaliny motoru, ale chyba se vyskytuje dále. Bylo mi řečeno, že se jedná o čidlo chladící kapaliny (klimatizace), ještě k tomu se stále zapíná ventilátor. Máte s tím někdo zkušenost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 A píše to v motorovce,v budíkách kde ? Co máš za motor 75KW 1.6ku mě tak napadá podle těch větráků? Tam by nestačilo vyměnit jen čidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suzukiman Vloženo 16. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 mám 1,9 TDi 77kw, na palubce sítí diagnostika a po připojení na komp píše závadu (čidlo eploty chladící kapaliny) ale 100% ne fridexu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Tak co vím je jaký máš motor,na palubce svítí zřejmě ta ikona motoru a v řj motoru je závada snímač teploty chladící kapaliny xxx,závada nemůže být jasnější,co na to blok hodnot,co ukazuje čidlo tam za teplotu,pokud je nové a funkční chyba je v kabeláži a nebo jestli si skutečně vyměnil čidlo teploty chladící kapaliny G62,vedou od něho 2 dráty přímo do jednotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.