Luke22 Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Mám takový problém, mám favorita 136 L s karburátorem a měnil sem hlavu válců, protože byla prožraná. Po výměně auto ztratilo výkon a to docela dost znatelně. Než jsem vyměnil hlavu tak mi šla do oleje voda, ikdyž sem tu hlavu vyměnil tak se mi zdá, že tam voda stále uniká a aby toho nebylo málo tak se mi dojebal karbec, takže mi tam jde i benzín. Můžete mi poradit čím to může být hlavně ta voda? Já už totiž jsem v koncích. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Nerovná dosedací plocha mezi blokem a hlavou, špatné těsnění, špatně utažená hlava... Může být i něco prasklého, jestli jsi před výměnou jezdil dýl s vodou v oleji, mohlo se něco přidřít a teď to vylezlo na povrch... Chtělo by to sundat, srovnat, tlakově zkontrolovat, pořádně prohlídnout i blok, jestli někde neteče něco někam, kam nemá... Těch možností je moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.