Martyjar Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Zdravím škodovkáře, Mám problém s motorem,vlastím škodu felícii r.v.1998 1.3mpi 50KW,naj.112tis km Auto mi startuje v pohodě na poprvé,problém je ten,že po krátké jízdě cca 1min mi začne motor vynechávat,jako by došel benzín-benzínu mám dost v nádrži. Po zastavení a vypnutí klíčku,znova nastartuji a vše je ok na cca 1min na chvíli.Situace se opět opakuje. v jizdě v při vyšší rychlosti cca 70km/h motor přestane na plyn reagovat(jako by docházení paliva),po chvili se chytne a taha dal....opět jen na chvíli. Měnil jsem palivový filtr,svíčky a prostříkaval kontakty všude Kontaktolem. Díky za Vaše rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Tohle vypadá na podávací pumpu v nádrži nebo potrubí od ní dopředu ke vstřikování. Přidřená pumpa nebo někde skřípnutá trubka/hadice - obojí způsobuje snížený minutový průtok paliva. Na volnoběh to motoru stačí, to se ještě stíhá i natlakovat zásobníček u vstřikovačů, jenže jak motor začne brát víc, omezená dodávka z nádrže to po chvilce přiškrtí. Podle té doby, kterou popisuješ, bych to opravdu tipoval na tu podávací pumpu - je přímo v nádrži a není moc reálná snaha ji opravovat - jednodušší je celou pumpu vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyjar Vloženo 19. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 díky,zítra se podívam na čerpadlo a vyčistím sítka.Hned písnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyjar Vloženo 20. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 tak jsem se ani nepodíval na čerpadlo.Vypojil jsem lamda sondu a vše je ok,auto jezdí jako dřív. Takže budu schánět lamda sondu,mám jít do konce roku na TK.Nemáte někdo jednu navíc,koupím. Vlastním felícii 1.3mpi,4 bodovku 50KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.