Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím škodovkáře,

Mám problém s motorem,vlastím škodu felícii r.v.1998 1.3mpi 50KW,naj.112tis km

Auto mi startuje v pohodě na poprvé,problém je ten,že po krátké jízdě cca 1min mi začne motor vynechávat,jako by došel benzín-benzínu mám dost v nádrži.

Po zastavení a vypnutí klíčku,znova nastartuji a vše je ok na cca 1min na chvíli.Situace se opět opakuje.

v jizdě v při vyšší rychlosti cca 70km/h motor přestane na plyn reagovat(jako by docházení paliva),po chvili se chytne a taha dal....opět jen na chvíli.

Měnil jsem palivový filtr,svíčky a prostříkaval kontakty všude Kontaktolem.

Díky za Vaše rady

Vloženo

Tohle vypadá na podávací pumpu v nádrži nebo potrubí od ní dopředu ke vstřikování. Přidřená pumpa nebo někde skřípnutá trubka/hadice - obojí způsobuje snížený minutový průtok paliva. Na volnoběh to motoru stačí, to se ještě stíhá i natlakovat zásobníček u vstřikovačů, jenže jak motor začne brát víc, omezená dodávka z nádrže to po chvilce přiškrtí. Podle té doby, kterou popisuješ, bych to opravdu tipoval na tu podávací pumpu - je přímo v nádrži a není moc reálná snaha ji opravovat - jednodušší je celou pumpu vyměnit.

Vloženo

tak jsem se ani nepodíval na čerpadlo.Vypojil jsem lamda sondu a vše je ok,auto jezdí jako dřív.

Takže budu schánět lamda sondu,mám jít do konce roku na TK.Nemáte někdo jednu navíc,koupím.

Vlastním felícii 1.3mpi,4 bodovku 50KW

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...