Přejít na obsah

problém s motorem

Martyjar

Doporučené příspěvky

Zdravím škodovkáře,

Mám problém s motorem,vlastím škodu felícii r.v.1998 1.3mpi 50KW,naj.112tis km

Auto mi startuje v pohodě na poprvé,problém je ten,že po krátké jízdě cca 1min mi začne motor vynechávat,jako by došel benzín-benzínu mám dost v nádrži.

Po zastavení a vypnutí klíčku,znova nastartuji a vše je ok na cca 1min na chvíli.Situace se opět opakuje.

v jizdě v při vyšší rychlosti cca 70km/h motor přestane na plyn reagovat(jako by docházení paliva),po chvili se chytne a taha dal....opět jen na chvíli.

Měnil jsem palivový filtr,svíčky a prostříkaval kontakty všude Kontaktolem.

Díky za Vaše rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle vypadá na podávací pumpu v nádrži nebo potrubí od ní dopředu ke vstřikování. Přidřená pumpa nebo někde skřípnutá trubka/hadice - obojí způsobuje snížený minutový průtok paliva. Na volnoběh to motoru stačí, to se ještě stíhá i natlakovat zásobníček u vstřikovačů, jenže jak motor začne brát víc, omezená dodávka z nádrže to po chvilce přiškrtí. Podle té doby, kterou popisuješ, bych to opravdu tipoval na tu podávací pumpu - je přímo v nádrži a není moc reálná snaha ji opravovat - jednodušší je celou pumpu vyměnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...