Přejít na obsah

vymněna interieru z obyč 1997 na laurin a clement 2001

vita112

Doporučené příspěvky

hledal jsem toto téma a nenašel pokud už tady je nezlobte se....

Nedávno mi ukradli Octavii 1 r.v. 1997 , druhý den jí našly Policisté s polovičně zhořelím interierem , motor je funkční a karoserie není nijak poškozená.

Chci se jen zeptet jestli to jde do této Octavie namontovat kompl. interier (palubovka, sedačky, polstrování, ...) z Laurin a Clement r.v. 2001.

Slyšel jsem že to jde, ale nevím jestli bude problém s elektřinou v přístojové desce.

Pokud máte s tímto skušenosti pisněte na email jsemnormal@email.cz, nebo tady na forum.

Jestli máte nějaké foto , návody atd jak na to dejte to sem pls

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

hledal jsem toto téma a nenašel pokud už tady je nezlobte se....

Nedávno mi ukradli Octavii 1 r.v. 1997 , druhý den jí našly Policisté s polovičně zhořelím interierem , motor je funkční a karoserie není nijak poškozená.

Chci se jen zeptet jestli to jde do této Octavie namontovat kompl. interier (palubovka, sedačky, polstrování, ...) z Laurin a Clement r.v. 2001.

Slyšel jsem že to jde, ale nevím jestli bude problém s elektřinou v přístojové desce.

Pokud máte s tímto skušenosti pisněte na email jsemnormal@email.cz, nebo tady na forum.

Jestli máte nějaké foto , návody atd jak na to dejte to sem pls

díky

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravim mam 2 otazki:

1Mam Octaviu 1 pred fl a chcel by som vediet ci tam mozem zamenit hornu cas palubovky z octavie 1 ale uz po fl a ci to pojde bez problemov?

2.Ak to pojde nebudem musiet menit aj spodne plasty okolo radia atd, tapacire na dverach a hlavne ci budu pasovat gombiki vyhrevu okien a ci mi bude pasovat aj koncovka to vystrazneho gombika lebo na novsom modeli je umiestneni inde

A mam aj 3 otazku ked mam na mojej octavku budiki kde su vsetky kontrolky v strede tak mozem ich zamenit za take kde su kontrolky v otackomeri a tachomeri? a ak nie tak zapasuju mi stare budiky do novsej palubovky?

Dakujem za pomoc

Editováno: , autor: Lubos740
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...