Přejít na obsah

jandis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

2 478 zobrazení profilu

Oznámení jandis

  1. Jaký je původ vozu? ČR nebo zahraničí? V různých zemích byly různé prvky výbav.
  2. Neaktualizoval jsi telefon? Stává se, že aktualizace způsobí problémy se staršími systémy.
  3. Jestli máš auto po někom, tak je možné, loketní opěrka je dodělávaná bez ventilačního vedení.
  4. Stalo se mi, že přestala fungovat led část světla. V tomto případě je závada ve světle a po jeho výměně vše funguje.
  5. Stejný to být nemusí. Značí to rok výroby skla. Těch malých mohli mít velkou zásobu.
  6. sem to sice nepatří a odkaz není na ali, ale já ho mám a je 100 pro funkční. Důležitá je verze čipu, musí být 1,5 https://www.sunnysoft.cz/zbozi/167PCI-068/automobilova-diagnosticka-jednotka-pro-obd-ii-s-bluetooth-ekv-elm-327-pro-android-cz-sw-zdarma.html
  7. Carista 7.1 Octavia 3 FL Lights: Bulb Checks Bulb checks: license plate lights
  8. Zdravím-pořidili jsme manželce Citigo a přikoupili Move Fun. Zkusil jsem aktualizaci map podle fora, ale asi chodím v bludném kruhu. Na SD zkopírován soubor map-přepsán souborem map zNavigonEurope+Fresh+Maps+MN7+%26+MN8+Q2_2019 a doplněn řádek do ApplicationSettingsPathes  <Path>/Storage Card/NAVIGON/map</Path> . Po zvolení mapy z SD se Navi restartuje-jméno ulice ano-zvukové povely-ano,značky omezující rychlost ano ale grafika mapy ne. Poradí někdo kde dělám kopanec?

  9. Mapy jsou z Ulož to. Zkoušel jsem i 2020 bohužel se stejným výsledkem.

    1. Wingo

      Wingo

      Četl jsem něco o  NavigonFresh, ale tam lze už jen uložit stávající jako zálohu.

  10. Adaptér máš vybranej správnej. Mam ho taky a funguje skvěle. VAG DPF je super apka, kterou použîvám na kontrolu regenerace a zaplnění filtru. Když zjistí regeneraci při jízdě, tak připojím adaptér a kontroluji průběh regenerace. Nucenou regeneraci neumí. Koukni tady na fóru na apku carista, ta nucenou regeneraci filtru umí.
  11. V nastavení je CUSTOM ENGINE GROUP a je nastavena na READ FROM ECU. Nastav tam GROUP 14, ta obsahuje kód motoru DFFA. Na švagrovo škoda yeti to dělalo to samé co tobě a pomohlo nastavení konkrétní motorové skupiny dle kódu motoru.
  12. Mě se tohle taky jednou stalo, musel jsem odpojit adaptér ze zásuvky OBD2 a restartoval jsem telefon a zase to fungovalo.
  13. Deaktivace start stop systému úpravou voltáže nefunguje u vozidel od emisní normy 6d která platí od ledna 2021, některé modely plnili normu už v roce 2020
  14. Stiskni šedivé pole a mělo by ti to naskočit. Hodnoty které nechceš sledovat se dají takto vypnout a pak se zobrazuje "nd" Případně vyzkoušej s verzí FREE, která umožňuje sledovat jen 3 položky,
  15. Přední panely stejné nejsou, jednotky by stejné být měli. takže záleží co ti na boleru odešlo. Přední panel do superba je delší.
×
×
  • Vytvořit nový...