Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

hledal jsem toto téma a nenašel pokud už tady je nezlobte se....

Nedávno mi ukradli Octavii 1 r.v. 1997 , druhý den jí našly Policisté s polovičně zhořelím interierem , motor je funkční a karoserie není nijak poškozená.

Chci se jen zeptet jestli to jde do této Octavie namontovat kompl. interier (palubovka, sedačky, polstrování, ...) z Laurin a Clement r.v. 2001.

Slyšel jsem že to jde, ale nevím jestli bude problém s elektřinou v přístojové desce.

Pokud máte s tímto skušenosti pisněte na email jsemnormal@email.cz, nebo tady na forum.

Jestli máte nějaké foto , návody atd jak na to dejte to sem pls

díky

• 4 týdny později...

hledal jsem toto téma a nenašel pokud už tady je nezlobte se....

Nedávno mi ukradli Octavii 1 r.v. 1997 , druhý den jí našly Policisté s polovičně zhořelím interierem , motor je funkční a karoserie není nijak poškozená.

Chci se jen zeptet jestli to jde do této Octavie namontovat kompl. interier (palubovka, sedačky, polstrování, ...) z Laurin a Clement r.v. 2001.

Slyšel jsem že to jde, ale nevím jestli bude problém s elektřinou v přístojové desce.

Pokud máte s tímto skušenosti pisněte na email jsemnormal@email.cz, nebo tady na forum.

Jestli máte nějaké foto , návody atd jak na to dejte to sem pls

díky

Ahoj,interiér lze zaměnit a to úplně bez problémů.Sám jsem si to měnil na své octávce.

• 2 týdny později...

omlouvám se ale nechci zakládat nové vlákno, jak je to s praktičností kůže u LaK horko zima apd

Upraveno od Wojnar
Písmo!

• 3 měsíce později...

Zdravim mam 2 otazki:

1Mam Octaviu 1 pred fl a chcel by som vediet ci tam mozem zamenit hornu cas palubovky z octavie 1 ale uz po fl a ci to pojde bez problemov?

2.Ak to pojde nebudem musiet menit aj spodne plasty okolo radia atd, tapacire na dverach a hlavne ci budu pasovat gombiki vyhrevu okien a ci mi bude pasovat aj koncovka to vystrazneho gombika lebo na novsom modeli je umiestneni inde

A mam aj 3 otazku ked mam na mojej octavku budiki kde su vsetky kontrolky v strede tak mozem ich zamenit za take kde su kontrolky v otackomeri a tachomeri? a ak nie tak zapasuju mi stare budiky do novsej palubovky?

Dakujem za pomoc

Upraveno od Lubos740

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.