Publikováno Listopad 18, 201113 r hledal jsem toto téma a nenašel pokud už tady je nezlobte se.... Nedávno mi ukradli Octavii 1 r.v. 1997 , druhý den jí našly Policisté s polovičně zhořelím interierem , motor je funkční a karoserie není nijak poškozená. Chci se jen zeptet jestli to jde do této Octavie namontovat kompl. interier (palubovka, sedačky, polstrování, ...) z Laurin a Clement r.v. 2001. Slyšel jsem že to jde, ale nevím jestli bude problém s elektřinou v přístojové desce. Pokud máte s tímto skušenosti pisněte na email jsemnormal@email.cz, nebo tady na forum. Jestli máte nějaké foto , návody atd jak na to dejte to sem pls díky
Prosinec 16, 201113 r hledal jsem toto téma a nenašel pokud už tady je nezlobte se.... Nedávno mi ukradli Octavii 1 r.v. 1997 , druhý den jí našly Policisté s polovičně zhořelím interierem , motor je funkční a karoserie není nijak poškozená. Chci se jen zeptet jestli to jde do této Octavie namontovat kompl. interier (palubovka, sedačky, polstrování, ...) z Laurin a Clement r.v. 2001. Slyšel jsem že to jde, ale nevím jestli bude problém s elektřinou v přístojové desce. Pokud máte s tímto skušenosti pisněte na email jsemnormal@email.cz, nebo tady na forum. Jestli máte nějaké foto , návody atd jak na to dejte to sem pls díky
Prosinec 16, 201113 r Ahoj,interiér lze zaměnit a to úplně bez problémů.Sám jsem si to měnil na své octávce.
Prosinec 26, 201113 r omlouvám se ale nechci zakládat nové vlákno, jak je to s praktičností kůže u LaK horko zima apd Upraveno Prosinec 26, 201113 r od Wojnar Písmo!
Duben 9, 201213 r Zdravim mam 2 otazki: 1Mam Octaviu 1 pred fl a chcel by som vediet ci tam mozem zamenit hornu cas palubovky z octavie 1 ale uz po fl a ci to pojde bez problemov? 2.Ak to pojde nebudem musiet menit aj spodne plasty okolo radia atd, tapacire na dverach a hlavne ci budu pasovat gombiki vyhrevu okien a ci mi bude pasovat aj koncovka to vystrazneho gombika lebo na novsom modeli je umiestneni inde A mam aj 3 otazku ked mam na mojej octavku budiki kde su vsetky kontrolky v strede tak mozem ich zamenit za take kde su kontrolky v otackomeri a tachomeri? a ak nie tak zapasuju mi stare budiky do novsej palubovky? Dakujem za pomoc Upraveno Duben 9, 201213 r od Lubos740
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.