tonda vento Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 ,poradí někdo?motor po startu zakouří,takový modročerný kouř a pomalu se rozběhne,dělá to jen při takové teplotě,kolem dvou stupnů +-,pokud je větší mráz tak je start ok.motor 1.9TDI 81kv ASV 2001,jsem stoho hotentot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 možná žhaviče, naftovy filtrt si určitě měnil, rřed zimou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 19. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 možná žhaviče, naftovy filtrt si určitě měnil, rřed zimou ano filtr a žhavičky nové,ale jak je větší mráz tak start je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Kde tankuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 20. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) většinou benzina nebo slovnaft a lukoil při nízkých teplotách dávám vif nebo jak se to menuje,je to v plechovce Editováno: 21. Listopad 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) Změň čerpačku a ty aditiva, možna je to v tom, pak bych mrknul na diagnostiku. EDIT: Neměl jsem s tim problem, a pak jdem přilel Texaflow nebo tak nějak a rano to modře zadymi a pak to jede normalně, už to tam neleju. Editováno: 21. Listopad 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 20. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) Změň čerpačku a ty aditiva, možna je to v tom, pak bych mrknul na diagnostiku. vag sice mám ale já tomu tak dalece nerozumím,mohl bych někdy přijet jesli se v tom vyznáš co? Editováno: 20. Listopad 2011, autor: tonda vento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Chybu to nepíše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 20. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) měl jsem v závadě jen plnicí tlak turba ale to už mám vyřešeno jinak nic Editováno: 21. Listopad 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Nestartuješ s nohou na plyně že, i to už jsem zažil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 21. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) ne,takový dub zase nejsem Editováno: 21. Listopad 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) EDIT: Pořád je třeba zjistit jestli to opravdu žhaví. Octavky totiž startují i na nule bez žhavení a pak vidíš modrošedý dým. EDIT2: a startne to hned nebo točíš dlouho? Editováno: 21. Listopad 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trunda21 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Já mám úplně stejný problém, ale s tím rozdílem, že to zakouří po každým startu když stojím déle než cca 20min. Byl jsem v bosch disel servisu, měli vytáhlí vstřiky skontrolovali čerpadlo, vyměnili jeden nefunkční žhavič, seřídili předvstřik a projeli diagnostiku a nic nezjistili, tankuju na pořád stejným místě vyzkoušenou naftu, na podzim nové turbo...jsem z toho jelen poraďte někdo. Díky P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.