Publikováno Listopad 22, 201113 r Zdravím, mám ve Feldě rv. 1996 autorádio Sencor. Instaloval jsem ho asi před rokem, ale teď v chladném počasí jsem měl za poslední 2 měsíce již několikrát vypráskanou baterku (novou) musel nabíjet. Včera mě to naštvalo tak jsem proměřil odběr, ve vypnutém stavu ta potvora bere 0,08-0,11 A. Co s tím můžu udělat? Kromě opravy kladivem Díky.
Listopad 22, 201113 r KO radio,sunávej panel pokud to pomůže,pak můžeš reklamovat,ale to budou chtít zřejmě nějaké vyjádření servisu nebo new radio...
Listopad 22, 201113 r Záleží na tom, jak to rádio je připojené - jestli má spojený červený drát se žlutým na ISO konektoru, aby se dalo zapnout i při vypnutém zapalování, tak se vůbec nedivím, že má takový odběr. Červený drát by měl být pod napětím jen v případě, že je minimálně klíček ve spínačce. Hodně pomáhá sundávání "tatranky", ale lepší je udělat pořádně to připojení. Pokud to samozřejmě bude žrát dál i po odpojení 12V z drátu označeného "IGNITION" (zapalování), pak je to rádio KO. A jen tak mezi námi - SENCOR býval dobrá značka, ale to už je historie podobně jako spousta dalších značek. Dnes je Sencor synonymum pro SHIT.
Listopad 24, 201113 r Ve dvou feldách mi Sencor (2 kusy podobnýho typu) dělal taky odběr kolem 100mA, musel jsem udělat napájení výkonový části přes klíček, naštěstí u feldy to byla záležitost prohození drátů na obou koncích svazku od pojistek k radiu. Bery
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.