thomassko Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 (editace) ahojte mam problem ked vytahnut klucek ze zapalovani tak sa my vymazu vsetky udaje hodiny km spotreba proste vsetko nevite nekdo cim by to mohlo bit mam rocnik mam 2003 Editováno: 2. Březen 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avesa Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 (editace) Mám stejný problém nevíte čím by to mohlo být? :kol-32:Zacne to tim ze mi nesviti maxidot sam o sobe.Tzn otevreni dveri a tak nesignalizuje na stredu displeye nic.Ale kdyz zapojim klicek vse ok.Furt se resetuje cas.Prosim vas o radu? Editováno: 2. Březen 2014, autor: Avesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 A jde ti stálej proud do přístrojovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzei-ar Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 (editace) Taky se mi stává, že se mi vymažou všechny údaje. Ale není to po vytažení klíčku, ale po zapnutí klíčku. Vymaže se všechno kromě celkových km. Navíc se to nestává pravidelně, ale je to náhodné. Navíc mi špatně ukazuje teplota vody. Jsou špatné budíky? Editováno: 9. Září 2016, autor: Dzei-ar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.