Přejít na obsah

Avesa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Avesa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jsem z Pardubic ,ale pohybuju se kolo Středočeského kraje Čáslavi Kutné Hory Kolín.
  2. Celý den jsem hledal jak udelat ten tridrat staci proste naletovat 1 vodic od zelene kostky do budiku maxidotu a je to? asi si to predstavuju jako hurvajs war.Hledam uz asi 2 dny vsichni o tom pisou miliardu veci ale nerozumim tomu vubec.Stahuju si dilenskou prirucku uvidim jestli to tam bude.Popripade muzu dodat foto jak to tam mam.
  3. Zdravím všechny majitele superbů.Pročetl jsem si dost for o tomto problému.Vím že mě asi budete nadavat ze se to tu urcite uz resilo(proto se dopredu omlouvam) ale potrebuju od vas help. Jsem clovek co tomu vazne nerozumi ale mam kamose co mi dystak poradi pokud mi tu neco poradite. Mám Superba 1.9 96kw rv 03.Majitel predemnou tam dodelaval maxidot a na nej jsem mel pripojene original Skoda radio Symphony na kazety.Tak jsem si rikal ze si poridim orig navi.Sehnal jsem si Navigaci DX typ A.Zapojili jsme to (vlastne jsme jen prehodili konektory.Vse funguje jak ma radio atd.Ale nastal problem v tom ze mi prave nesviti horni cast maxidotu a ani multifunkcni volant nefunguje.Hodne lidi pise ze se to da resit po Tridratu.Absolutne nevim co to znamena jsem uplnej antitalent tak kdyz mi to tu nekdo vysvetli jak se to ma udelat poslu informace dal.Moc dekuji za rady.
  4. Avesa

    Pískání vzduchu

    Dnes si jedu pro auto a ten opravar kterymu jsem to dal je neschopny asi budu muset s kamosem se na to podivat jak tu popisujete.Zkusim neco a uvidim dik za rady.
  5. Avesa

    Pískání vzduchu

    V autě mám na sto procent sucho prostě nevím.Ale jak jedu ve víc osobách tak to je hotovo totalne.Proste takova kravina a jak to dokaze otravovat zivot. Hlavně teda s tím pískáním nevím vubec.Už jsem z toho na oběšení.
  6. Zdravím všechny majitele Superbu, Už vážně nevím tak vás du sem otravovat s jedním mým problémem.Když jedu na cca 80 km/h tak slyším nepříjemný pískání vzduchu z pravé přední strany zpolujezdce.To pískání se stupnuje jak rychle jedu tzn kdyz jedu cca 120km/h tak uz je to slyset primo brutalne.Zjistil jsem ze kdyz na climatronicu zapnu Recirkulaci vzduchu tak to zmizi uplne.Problém je vyresen ale nastava dalsi problem mlzí se mi skla a furt me to otravuje to zapinat a vypinat.Mel jsem to u jednoho opravare vyndal palubku a nic nezjistl.Jsem absolutne bezradnej a nevim co mam delat.Mozná to bylo bourany prave na pravou stranu.Vubec nevim jestli to je tim.Ale kdyz je klimatronic vypnuty nebo zapnuty neni v tom rozdil piska to jako krava.Jen recirkulace pomaha.Menili jsme filtry vsechny stale to dela.Vím ze mi tu spousta lidi napise volume up ,ale to neni reseni.Potrebuju jen nejaky napady co stim.Díky za vsem z nápady co s tím.
  7. Mám stejný problém nevíte čím by to mohlo být? :kol-32:Zacne to tim ze mi nesviti maxidot sam o sobe.Tzn otevreni dveri a tak nesignalizuje na stredu displeye nic.Ale kdyz zapojim klicek vse ok.Furt se resetuje cas.Prosim vas o radu?
  8. Měl jsem před 3/4 rokem stejný dilema.Po všech stránkách jsem si zvolil Superba 1.9 96kw a jsem nadmiru spokojeny.Mám ho s maxidotem a nesklopnyma sedackama jsem rad aspon to auto neznicim.Určitě je dobré mít cca 25 tis navíc na opravy(rozvody atd).V oct 2 jezdi kazdej trolik chapes.Superb je proste Limuzína která vzhledové nestárne a je to moc pěkný auto i stále v této přmodernizované době. jen mimo ještě mam OCT I a to je jak kdyz sednu z trikolky do letadla ....Doporucuji ti vem superba cernýho s maxidotem a s podsvicenyma klikama je to bomba.(hlavne na baby )
  9. Dobrý den, Prosím vás, mám problém koupil jsem auto Skoda Octavia I 1,6 1997 rok vyroby v autobazaru , hned po prvním dnu nastaly problémy nefunguje singnalizace kdyz potrebuju odbocit jen nekdy funguje( po rozjeti zapipa neco a rosviti se signalizace na palubni desce cerveny vykricnik) a na palubce sviti cerveny vykricnik nevim cim to muze byt , vratil jsem se do toho autobazaru meli to napichli na pc projeli to a by to dobry chvili ale pak jsem auto zaparkoval a pak to zase po rozjeti zaclo delat ( prosim pomozte popripade poradne dekuji za ochotu popripade kolik muze stat oprava aby to vse fungovalo
×
×
  • Vytvořit nový...