Březen 17, 200718 r Foceno dnes o půlnoci v garáži. O1 1.8T 20V Turbo.Neptejte se mě, jak jsem to udělal, ale fotomontáž to fakt není :-) Že by to bylo focené ve škodovce na lince??
Březen 21, 200718 r Tak tohle jsem fotil dneska cestou z chaty, vyšlo to nádherně hele a nemas to nahodou cele pokazene?
Březen 22, 200718 r Autor Tak tohle jsem fotil dneska cestou z chaty, vyšlo to nádherně hele a nemas to nahodou cele pokazene? Nemám, ale jak jsem již psal, hodinám jsme pomohl, to ostatní byla náhoda
Březen 22, 200718 r Foceno dnes o půlnoci v garáži. O1 1.8T 20V Turbo.Neptejte se mě, jak jsem to udělal, ale fotomontáž to fakt není :-) ty vogo máš to rozbitý
Březen 23, 200718 r Tak tohle jsem fotil dneska cestou z chaty, vyšlo to nádherně Pěkné ale co ten prach na palubovce?
Březen 23, 200718 r Tak tohle jsem fotil dneska cestou z chaty, vyšlo to nádherně Pěkné ale co ten prach na palubovce? nemá čas uklízet, musí hlídat budíky, aby vyděl až tam bude 222222km 22:22 .....................nic ve zlým, jen je to téma o prdu tak kecáme o prdu, nevadí??? doufám že mě neukamenuješ
Březen 26, 200718 r Autor Tak tohle jsem fotil dneska cestou z chaty, vyšlo to nádherně Pěkné ale co ten prach na palubovce? nemá čas uklízet, musí hlídat budíky, aby vyděl až tam bude 222222km 22:22 .....................nic ve zlým, jen je to téma o prdu tak kecáme o prdu, nevadí??? doufám že mě neukamenuješ Jen počkej na srazu Ale máš částečnou pravdu uklízet opravdu nestíhám Jen těch 222.222 km a 22:22 hod přenechám někomu jinému. Do roka bych chtěl pořídit nové Sluníčko
Březen 28, 200718 r Foceno dnes o půlnoci v garáži. O1 1.8T 20V Turbo.Neptejte se mě, jak jsem to udělal, ale fotomontáž to fakt není :-) Tak jak je to?? Jsem zvědavej a chci vědět jestli jsem se trefil...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.