Publikováno Listopad 30, 201113 r Zdravím.chci se zeptat.Když ráno nastartuju,tak mě motor nedrží ve vyšších otáčkách.Mám (1.8t) zajímá mě jestli je to čidlo před chladičem hned za narazníkem nebo nějaké jiné např tohle http://www.cc-autodi...DA&model=SUPERB Podle příručky Topení a klimatizace je to ono,ale někdo tvrdí že je to jen na teplotu v pal pc.a že to stím nemá nic společného V příručce je napsáno Snímač vnější teploty vzduchu -G17- -úloha: Snímač vnější teploty vzduchu řídí u vozidel s Climatronicem mísicí klapku a ventilátor v závislosti na teplotě. - nouzový chod při výpadku: Snímač teploty nasávaného vzduchu -G89- přebírá jeho úlohu. Jsou-li vadné oba snímače, pracuje režim s hodnotou +10 °C; není možný režim recirkulace vzduchu; zobrazení na displeji ovládací a zobrazovací jednotku klimatizace -E87-: „--“ -kontrola ⇒ Diagnostický, měřicí a informační systém VAS 5051 funkce „Řízené vyhledávání závad“ Upraveno Listopad 30, 201113 r od cmada
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.