SUP1 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 (editace) Tak to je hustý, úplně mi utekl začátek tohoto vlákna. To vůbec není špatné mít tohle v autě... Svým způsobem se mi to líbí, nastartuješ v zimě a za chvíli odmraženo a teplo... Částečně to řeší toho bufíka... Editováno: 6. Listopad 2013, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 (editace) . Editováno: 6. Listopad 2013, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niccollass Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Ja som daval dorabat Webasto s dialkovym ovladanim,... a nemozem si stazovat,... len je jedna chyba, s 2,2 TDI, malo miesta,... ale super vec, v zime mi zohreje intros a motor a cez leto mi odvetra intros,... Komplet aj s montazou 1 000 EUR,.... ( cisto nove ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Hlavně prodlužuje životnost motoru což je nejhlavnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.