SUP1 Vloženo 6. Listopad 2013 Vloženo 6. Listopad 2013 (editace) Tak to je hustý, úplně mi utekl začátek tohoto vlákna. To vůbec není špatné mít tohle v autě... Svým způsobem se mi to líbí, nastartuješ v zimě a za chvíli odmraženo a teplo... Částečně to řeší toho bufíka... Editováno: 6. Listopad 2013, autor: SUP1 1 Citovat
mikl Vloženo 6. Listopad 2013 Vloženo 6. Listopad 2013 (editace) . Editováno: 6. Listopad 2013, autor: mikl Citovat
niccollass Vloženo 19. Květen 2014 Vloženo 19. Květen 2014 Ja som daval dorabat Webasto s dialkovym ovladanim,... a nemozem si stazovat,... len je jedna chyba, s 2,2 TDI, malo miesta,... ale super vec, v zime mi zohreje intros a motor a cez leto mi odvetra intros,... Komplet aj s montazou 1 000 EUR,.... ( cisto nove ) Citovat
Zárubič Vloženo 21. Květen 2014 Vloženo 21. Květen 2014 Hlavně prodlužuje životnost motoru což je nejhlavnější Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.