SteglikCZ Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Zdravím, potřebuji zde poradit co vše mám vyměnit,když už do toho budu lízt a rozebírat. Problém?Papá desně olej....Castrol Edge 5W-30.Dolévám litr každé 3 až 4 tisíce. Problém dvě?Ted po kompletní výměně rozvodů,v.pumpy,mikro rozvodů,nap.kladky sem při dolévání zjistil,že na víčku oleje se tvoří ta žlutá kašovitá hmota.Po každém utření a zahřátí motoru. Zřejmě voda v oleji,která se vypařuje že? Proto přemýšlím a plánuji vyměnit těsnění pod hlavu motoru neboli těsnění hlavy válce.Co dál by ste doporučovali? Moc díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Záleží na tom, jestli se ti ztrácí voda z chladícího systemu, protože ta "kašovitá hmota" je normální věc. Mám ten samý motor, vodu nebere (dolévám cca 0,75l eleje na 10.000 km), ale po 200 000 km už na to má nárok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 2. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Voda právě neubívá.Ale co mě vystrašilo,že se to stalo po nových komplet rozvodech.Tak jsem si myslel,jestli třeba vodní pumpa nebo něco se nepoto.Jestli už byli načnutý.Pravda,že rozvody jsou 14 starý a je ted dost zima.Ale nerad ybch něco podcenil a pak sháněl nový motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.