Tbob1 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Pánové, když přidržím kolebku na pravé pačce, tak by maxidot měl přejít do hlavního menu? Je možné, že auto hlavní menu nemá? A nebo je možne, že je někde závada? Jde přehrat SW za novy? Auto mám měsíc a teprve se s ním senamuji. Za odpovědi předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 musíš se dostat do menu, pokud není může být chyba např v kodování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Přečti si návod. Máš určitě MAXI dot, nebo polodot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tbob1 Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Mám tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 tak to mas maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 3-4s podrz kolebku a nabidka by ti mela nabehnout pokud ne tak je fakt nekde chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tbob1 Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 3-4s podrz kolebku a nabidka by ti mela nabehnout pokud ne tak je fakt nekde chyba To přesně dělám. Už to bylo u dvou elekt. na kabelu a ani jeden neví. Prý by to podle nich mělo jít do menu ale nedaří se. Už jsem zoufalej a nevím kam a co dál....? Zkusil jsem vyměnit i podvolantovou jednotku a nic. Jedine co není připojené je samostmavovací zrcátko.... muže mu to vadit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tbob1 Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Tak chlapi. Ted jsem to byl všechno pomačkat a další zvlaštní jev je že když trvale držím RESet a nebo kolebku na pravé páčce tak mužu všema 8mi čudlíkama na volantu listovat mězi spotřebou, aktualní spotřebou, ujetou vzdaleností atd... Dělá to i vám? (PS: do hlavního menu to nevleze ani kdybych se podělal! :-/) Jinak ovlata radio přes volant jde OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 jaké máš kodování podvolantové jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tbob1 Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 jaké máš kodování podvolantové jednotky? ted tam je 0002042 a zkoušel jsem tam dat i 0003042 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tbob1 Vloženo 8. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) Volal jsem do auto RACHOT. Po kratké tamní poradě mi řekli, že to bude na canové sběrnici. Prý to muže dělat jakékoliv zařízení. Jediná možnost je hledat čím to je (pokus/omyl) Váš názor by mě zajímal.... Opravdu nevím jak dál... (prý jsem druhy co volal do RACHOTU tento týden se stejným problémem) Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: Tbob1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakrij Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) přehraj soft Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: lakrij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tbob1 Vloženo 8. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 přehraj soft Rad bych, ale kdo a kde to uděla? Jsem z HK do 100km zajedu. Tím softikem bych take já osobně zkusil začít.... Jen nemám páru kdo toho je schopnej. Tři autoelekt. mě řekli, že netuší a v rachotu (viz vejš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 soft by mali vedieť prehrať v každom autorizovanom servise cez online systém 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Tbob1: Máš SZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tbob1 Vloženo 10. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 (editace) VYŘEŠENO Díky za rady! Editováno: 10. Prosinec 2011, autor: Tbob1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 a ako???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tbob1 Vloženo 10. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Co jsem tak pochopil: -Až 5tej člověk věděl o co jde a jak na to. -Trvalo mu to 2minuty. -Připojil jakýsi kabel. -Provedl přizpusobení budíku. -A je to OK Pokud někdo bude mít podobný problém, tak se na mě muže klidně obratit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kspeedy Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Zdravím, mám stejný problém měnili mi budíky za rs octavia 2 tdi a bohužel to nezkusili a nejde mi menu, můžete sem někdo napsat kde to aktivovat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Úpravou eepromy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Měl jsem jeden případ, kdy taktéž nefungovalo hlavní menu v O2 předface. Budíky si myslí, že jsou v transportním módu. Tak bylo provedeno přepnutí do transportního módu (přes diagnostiku) a zpět a vše už fungovalo. Pravděpodobně chybička při učení nových budíků. Za pokus to stojí, ale nic neslibuji. Byl to jedinečný případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSB Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Chlapi, mám stejný problém - nemůžu se dostat do menu na maxidotu. Můžete mi prosím poradit jak to vyřešit. Pro jistotu zasílám printscreeny z diagnostiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 A co má jednotka na adrese 09 společného s budíky?? Ty jsou na adrese 17... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSB Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 To nevím:). Pro jistotu jsem tady dal i ten druhý printscreen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Jenze ani jeden z tech printscreenu neni kodovani budiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.