Tbob1 Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Cau. Není tu nekdo s timto motorem od Hradce Králove nebo okolí? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Copak potřebuješ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tbob1 Vloženo 13. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Zlobí me škrtící klapka. Tak jsem chtěl nejdřív ověřit zda je to 100% ona. Zítra mi má přijit, takže už to tak nehoří. Za jízdy mi to pada do nouzoveho režimu. A vag píše chybu G188 , J338 a G69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 To bych stejně konstatoval klapku vyměň tak v poho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 A nebude to spíš sací potrubí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tbob1 Vloženo 30. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Byla to klapka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.