Chosse tdi Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Takže pokud bych dal budíky z roku 2005 - 2006 po face tak by ta signalizace měla fungovat i po startu ? Tzn. kontrolka a gong po zapnutí zapalování a pak blikání a gong po rozjetí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 řekl bych, že ano, já to tak mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Kluci umíte mi říct jestli tyto budíky 6Y0 920 872 S B41 umí tu signalizaci během jízdy ? Měli by to být 2006 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Takze nove info, budiky su od VDO, pozerali sme to v skodovke, je v nich najnovsia verzia software, novsia nie je, respektive nie je na online serveroch skodovky v nemecku. Takze uz som sa zmieril s tym, ze to bude hlasit 6x a dost, tak ako to skodovka vymyslela, tak ako sa pise v manualy od vozidla. Tolko nove poznatky. A vymenit budiky za novsie, je dnes nemozne, som rad ze som zohnal tieto Bez maxaca ani meter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 A nešel by do těch budíků nahrát soft třeba z roomstra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 no zrejme by to bol experiment, kedze sa k tomu doteraz nik nevyjadril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 A nešel by do těch budíků nahrát soft třeba z roomstra? šel, ale nepůjde Ti dokódovat kontrola žárovek, nepůjde kontrolka sklopení zadní opěry. Takové budíky toho umí vlasně méně něž ty v F1. Ale neznám nikoho, kdo by s takovými budíky jel, já jsem jen nastartoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Mám Fabii 1 s kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu, ale zajímalo by mne jestli by šlo nějak udělat že by se toto upozornění zapnulo až při určité rychlosti. Protože při popojíždění třeba po dvoře je to dost nepříjemné a vypnout to úplně se mně zrovna nechce když už to tam je. Jde o to kde vzít ten signál po rozjetí auta, vím že třeba lze nastavit automatické uzamčení auta při překročení ca 20km/h, ale to mám vypnuté, přesto tam něco co ten signál dá být musí, ale nikde nemůžu zjistit co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 (editace) Zdravím, potrebujem radu, bude fungovat signalizacia vo fabii1, pokial sa tam da zamok bezpecnostneho pasu z fabie2, respektive roomstra rs? zamok ma iny drziak, mam pocit ze je dlhsi, ako ten co mam teraz, vid priloha. Bude fungovat signalizacia pasu aj tak? alebo ake su moznosti? cielom je mat rs sedadla /montovane do fabii2 rs a roomstrov/ s origo zamkom rs a signalizaciou, tak ako som mal signalizaciu doteraz. Zoberu budiky signal aj z tohto konektoru, alebo sa neudeje nic? Diky za kazdu radu Editováno: 17. Červenec 2017, autor: kitt21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Pokud má zajišťovací přezka z F2 nebo roomstra stejný rozměr jako ta na F1 tak ti signalizace fungovat bude.Signalizace bere signál z mikrospínače,který je umístěn uvnitř zámku bezpečnostního pásu a mělo by být jedno jak je dlouhý držák bezpečnostního zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Myslis zaistovaciu pracku? teda to, do coho sa strká bezpecnost. pas? ci je zhodny s fab1? Pozeral som bezp. pasy so signalizaciou pre standartne sedacky a tie vyzeraju rovnako ako tie do fabie 1. Ale potom sa pytam, preco su niektore iba pre fabiu, niektore iba pre fabiu2/roomster... rozdiely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Rozdíl je možná v tom že je jiný tvar sedaček (pěny) u FI a FII a Roomster a ty ji mají ještě pevnější a sedíš trochu výš než u FI. Mám v autě z FII a jsem spokojený jsou celkově tužší. Nebude ti fungovat spolujezdec jen řidič. Budíky v FI to neumí (nebo se tak tváří - na pinu co to je v FII mají neobsazeno) a není to v kodování musíš vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Combi ty mas v aute sedacky sport z FII? ale bez signalizacie, ak som to pochopil. A ano, bavime sa len o sedadle sofera.Mne teraz signalizacia funguje, viem ze budiky z F1 toho vedia viacej ako z roomstra/FII keby boli vo F1, ale ja mam origo budiky. Zrejme tu nie je nikto, kto ma vymenene sedadla so signalizaciou z FII vo F1. Este ma napadlo, ci by sa to nedalo nejako zbastlit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Mám ve svém autě sedačky z FII normální s výhřevem a signalizací pásu. Plně funkční. Nechápu co by jsi bastlil, normálně to zapojíš podle schématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 Ako si pisal "Combi", normalne zapojene, funkcne Len jedna otazka. Pri zamkoch na predne sedadla sa nerozlisuje lave a prave sedalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 Jasně že rozlišuje, ale asi si moc do schémat nekoukal že? FI umí jen sedačku řidiče -viz. schémata elektro zapojení, (leda že by ti někdo upravil dump v budíkách) FII umí i sedačku spolujezdce - ve schématech to tak je, ve spolujezdcově sedačce je ještě myslím senzor že tam někdo je, aby to nehoukalo, když je sedačka prázdná. schémata tu dávat nebudu dohledáš si sám prima den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Diky za rychlu odpoved, myslel som skor, ze ze ma zaskocilo, ze oba zamky zo sedadiel maju rovnake cislo 5J0858471BQVZ /zámek bezpečnostního pásu předních sedadel, bez signalizace, určeno pro vozidla se sportovními sedadly/ nerozlisne, pre lave a prave sedadlo ?? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j0858471bqvz-zamek-bezpecnostniho-pasu-skoda-30185.html - neviem kde sa stala chyba, ale spolujazdcov zamok pasu bez signalizacie nie je v rovnakej rovine ako soferov so signalizaciou, zly sklon, šúcha o lakt. opierku... /podotykam ze sedadla su zarovno s rovnakym sklonom operadla/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Combi - mohol by som ta poprosit pozriet cisla zamkov bezpecnostnych pasov ake mas v aute?. Velmi by mi to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.